PIT DE BÉ AL FORN ACOMPANYAT AMB PEBROTS DEL PADRÓ



INGREDIENTS 

450 g de pit de bé
125 g de pebrots del Padró
Oli d’oliva
Sal  
Pebre blanc molt

Tallem el pit de bé a trossets. És fàcil tallar-lo, perquè els mateixos ossos ens serveixen de guia.

Els salpebrem i els posem a una safata pel forn, els amanim amb un raig d’oli. Portem la safata al forn que ja tindrem escalfat a 170 ºC, els deixem coure uns 35 minuts o fins que els tinguem al nostre gust.

Just abans de treure’ls del forn, fregim els pebrots del Padró amb abundant oli, fins que el tinguem cuits. Salpebrem.

Per servir al plat intercalem els trossets de pit i els pebrots del Padró


Comentaris

  1. M'agrada la melositat del pit de xai.
    Un plat sense cap complicació i que em ve molt de gust.

    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes

    1. Es una carn que m’agrada molt, cuinada de totes maneres, i que no porta gaire feina!!
      Una abraçada

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars