MACARRONS AMB BACALLÀ I GAMBES



INGREDIENTS

250 g de macarrons 
200 g de bacallà dessalat
10 gambes
1 ceba
4 tomàquets
Oli d’oliva
Sal

Pelem les gambes i reservem a la nevera.

Els caps i les pells les saltem a una paella amb una mica d’oli, donem unes voltes, hi
afegim un got d’aigua, deixem coure a foc lent per treure’n tota la substància. Colem i reservem.

Tallem el bacallà a quadradets no massa grossos. Reservem

A una cassola amb un raig d’oli, sufragui’m la ceba ratllada empolsinada amb sal, quan comença a enrossir, afegim una mica de tomàquet ratllat, i la salsa que tenim reservada dels caps de les gambes, deixem confitar el conjunt.

Quan tinguem la salsa al nostre gust, hi afegim el bacallà i les gambes tallades en quatre trossos, remenem i deixem coure a foc mitjà fins que ho tinguem al punt. Rectifiquem de sal si fes falta.

Bullirem els macarrons, segons ens indiqui el fabricant. Quan els tinguem cuits, els escorrem i aboquem a la cassola amb el peix.

Deixem uns moments donant-los unes voltes perquè quedin ben integrats amb la resta d’ingredients. Ja podrem emplatar i servir.

Comentaris

Entrades populars