MACARRONS AMB BACALLÀ I GAMBES



INGREDIENTS

250 g de macarrons 
200 g de bacallà dessalat
10 gambes
1 ceba
4 tomàquets
Oli d’oliva
Sal

Pelem les gambes i reservem a la nevera.

Els caps i les pells les saltem a una paella amb una mica d’oli, donem unes voltes, hi
afegim un got d’aigua, deixem coure a foc lent per treure’n tota la substància. Colem i reservem.

Tallem el bacallà a quadradets no massa grossos. Reservem

A una cassola amb un raig d’oli, sufragui’m la ceba ratllada empolsinada amb sal, quan comença a enrossir, afegim una mica de tomàquet ratllat, i la salsa que tenim reservada dels caps de les gambes, deixem confitar el conjunt.

Quan tinguem la salsa al nostre gust, hi afegim el bacallà i les gambes tallades en quatre trossos, remenem i deixem coure a foc mitjà fins que ho tinguem al punt. Rectifiquem de sal si fes falta.

Bullirem els macarrons, segons ens indiqui el fabricant. Quan els tinguem cuits, els escorrem i aboquem a la cassola amb el peix.

Deixem uns moments donant-los unes voltes perquè quedin ben integrats amb la resta d’ingredients. Ja podrem emplatar i servir.

Comentaris

  1. Ohhh no ho havia vist mai!! Macarrons amb bacallà!! Segur que estan molt bons. Petonets.

    ResponElimina
  2. Dono fe que estan bonissims... Vaig teobar la recepta buscant alguna altra cosa...i no me'n vaig poder estar de fer-los. Gràcies per compartir.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Celebro que t’hagin agradat, totes les receptes que tinc publicades a casa han agradat molt.
      Quan una no ha agradat ja no la publico.
      Una abraçada Laura.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars