PASTÍS DE POMA I PERLES DE XOCOLATA




INGREDIENTS

3 ous
200 g de farina
200 g de sucre
1 paquet llevat Royal
100 g de mantega
1 kg pomes Golden
Un bon grapat de perles de xocolata

Pelem les pomes. Tres quartes parts, les tallem a quadradets petits, la resta les tallem a mitges llunes, primetes. Reservem.

A un bol batem els ous, després, hi barregem la farina, el sucre i el  llevat.

Mentrestant desfem la mantega al foc, i l’afegim al preparat anterior, posem la poma que hem tallat petita,  remenem fins que ens quedi tot ben incorporat. En aquest punt afegim les perles de xocolata, reservant-ne unes quantes per posar-les per sobre.

Posem a sobre la poma tallada a mitges llunes, fins que ens quedi ben coberta, espolsem una mica de sucre per sobre.

Posem a coure al forn, que hem preparat a 200 ºC uns 30 minuts o fins que en punxar-la la punta del ganivet ens surti neta.

Quan estigui cuita, pintem-la amb una mica de melmelada de préssec aclarida amb unes gotes d’aigua, i escampem les perles de xocolata que teníem reservades.


Comentaris

Entrades populars