PASTÍS DE POMA I PERLES DE XOCOLATA
INGREDIENTS
3 ous
200 g de farina
200 g de sucre
1 paquet llevat
Royal
100 g de mantega
1 kg pomes Golden
Un bon grapat de
perles de xocolata
Pelem les pomes.
Tres quartes parts, les tallem a quadradets petits, la resta les tallem a
mitges llunes, primetes. Reservem.
A un bol batem
els ous, després, hi barregem la farina, el sucre i el llevat.
Mentrestant
desfem la mantega al foc, i l’afegim al preparat anterior, posem la poma que
hem tallat petita, remenem fins que ens
quedi tot ben incorporat. En aquest punt afegim les perles de xocolata,
reservant-ne unes quantes per posar-les per sobre.
Posem a sobre la
poma tallada a mitges llunes, fins que ens quedi ben coberta, espolsem una mica
de sucre per sobre.
Posem a coure al forn,
que hem preparat a 200 ºC uns 30 minuts o fins que en punxar-la la punta del
ganivet ens surti neta.
Quan estigui
cuita, pintem-la amb una mica de melmelada de préssec aclarida amb unes gotes
d’aigua, i escampem les perles de xocolata que teníem reservades.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada