CARPACCIO DE VIEIRES
INGREDIENTS
3 vieires
3 vieires
Oli d’oliva
Oli fumat
½ llimona
Vinagre blanc
Sal
Pebre de colors
1 ceba tendra
Tomacons
Tomacons
Quan comprem les
vieires, les netegem, retirem i reservem els seus corals, per una propera
preparació. Les portem al congelador, per facilitar poder-les tallar finetes.
Quan hàgim que
preparar-les, encara congelades, les tallem amb la màquina de tallar embotits,
a filets fins. Pintem amb l’oli fumat els fons del plat, a sobre posem els
filets, salpebrem i amanim amb una barreja d’oli d’oliva i llimona, deixem
macerar durant uns vint minuts.
Mentrestant
preparem la vinagreta, pelem i tallem a daus molt petits les cebes tendres, les
amanim amb els dos olis, el vinagre, espolsem amb una mica de sal i de pebre.
Remenem i deixem marinar durant 30 minuts.
Passat el temps
de maceració de les vieires, les retirem de l’oli i llimona, i amanim amb la
vinagreta que tenim preparada.
Al moment de servir acabem, el plat amb tomàquets xerri tallats per la meitat.
Al moment de servir acabem, el plat amb tomàquets xerri tallats per la meitat.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada