VERAT AMB ESCABETX DE POMA






INGREDIENTS

2 verats
1 porro
1 poma Golden
2 grans d’all
2 pastanagues
Pebre negre en gra
Llorer
Vinagre de poma
Oli d’oliva

Netegem y tallem a tiretes la poma i totes les verdures. A una paella una mica gran posem a saltejar amb un raig d’oli i tots els ingredients que hem tallat, el pebre negre en gra i el llorer.

Mentrestant netegem i desespinem els verats, els tallem en quatre trossos cadascun i reservem.

Quan ho tinguem tot al punt, afegim el vinagre i la mateixa proporció d’aigua, rectifiquem de sal i deixem coure cinc minuts.

Quan comenci a bullir fort, hi afegim els talls de verat (han de quedar, ven submergits) i amb la pell cap a dalt.

Apaguem el foc, estarà llest per menjar quan el tinguem tebi (40º).

Si esperem a menjar-lo el dia seguen encara esta més bo.

Comentaris

Entrades populars