CANELONS DE XAMPINYONS I ESPINACS



INGREDIENTS 

750 g d’espinacs frescos
200 g de xampinyons
100 g de pernil
Fulls de pasta filo
Formatge ratllat
Oli d’oliva
Sal

Netegem els espinacs, reservant només les fulles. Quan les tinguem netes, amb una tisora les tallem a trossos i les deixem en una escorredora.

En una paella amb un raig d’oli, posem els espinacs, deixem coure, fins que hàgim reduït i perdut tota l’aigua que van deixant. Els tornem a deixar a l’escorredora, i amb una forquilla els anem prement una miqueta, els salpebrem i reservem.

Netegem i pelem els xampinyons, els salpebrem i saltem en una paella amb una mica d’oli, fins que perdin la seva pròpia aigua. Reservem

Mentrestant hem tallat a trossets petits el pernil.

A la mateixa paella que tindrem una mica d’oli i els xampinyons hi afegim els espinacs i pel pernil, remenem molt bé i deixem que s’integrin tots els ingredients.

Tallem, la pasta filo en quadrats d’uns 9 x 9 cm, els pintem amb mantega per tots dos costats.

Utilitzaren dos quadrats per cada caneló posant un sobre l’altre. Els anirem farcint amb el preparat, enrotllem, la pasta filo i pintem amb oli la part que se sobreposa per tancar-los.

Els posem a la plata per anar al forn, separats entre si, els empolsinem amb formatge ratllat.

Uns moments abans de servir, els portem a coure al forn a 220 ºC uns instants fins que quedin un punt daurats.

Comentaris

Entrades populars