COSTELLA DE PORC AL FORN LACADA AMB SOJA, MEL I FRUITA SECA

INGREDIENTS

800 g de costella de porc en un tros
1 l de salmorra (100 g de sal per 1 l d’aigua)
2 cullerades de mel
2 cullerades de soja
Oli de Girasol
50 g de festucs
50 g d’avellanes torrades
50 g d’ametlles torrades
150 g de salsa de soja
Pebre negre

Introduïm les costelles a la salmorra i reservem durant 30 minuts. Passat el temps, escorrem i assequem

El posem a una plata pel forn, empolsinem amb pebre negre i cobrim fins a la meitat amb oli de gira-sol.

La portem al forn que ja el tindrem a 180 ºC, i deixem coure durant unes dues hores. Anirem girant la carn de tant en tant.

Passat el temps de cocció de la costella, la traiem de la plata, retirem bona part de l’oli, tornem a posar, hi afegim la fruita seca picada en trossos grossos, donem un parell de voltes i hi afegim la soja i la mel.

A foc molt baix, deixem que es cogui lleugerament i anem cobrint les costelles amb la salsa fins que agafi densitat i la carn quedi lacada i amb la fruita seca enganxada.

Podem acompanyar amb fideus de carbassó escaldats i també amb unes patates palla.

 



 

Comentaris

Entrades populars