SÈPIA AMB FLOR DE GÍRGOLES


INGREDIENTS

750 g de sèpia
1 ceba
1 got de cervesa
1 got d’aigua
150 g de flor de gírgoles
Sal
Pebre negre

Netegem molt bé la sèpia, reservant  la salsa, la tallem a daus a la mida que més ens agradi, salpebrem.

A una cassola, posem oli i quan sigui calent, enrossim la sèpia a foc moderat, quan ha canviat una mica color, posem la ceba ratllada molt fina, remenem molt sovint  perquè la ceba se'ns confiti junt amb la sèpia, posarem el foc al mínim i que cogui durant uns deu minuts.

Mentrestant posem la salsa en un bol, amb un got d’aigua, i remenem molt  perquè se'ns integrin molt els dos ingredients.

Passat el temps l’aboquem a la cassola, junt amb un got de cervesa, que ens quedi ben coberta, rectifiquem de sal si fes falta i deixem a foc molt moderat uns altres deu minuts, posem els bolets a la cassola i deixem coure fins que la tinguem al nostre gust.



 

Comentaris

Entrades populars