LLIBRETS DE LLOM FARCITS DE FORMATGE EMMENTAL
6 llibrets de llom
6 talls de formatge Emmental prims
2 ous
Pa ratllat
0li d’oliva
Sal
2 patates
Pebrots del piquillo en conserva
1 gra d’all
Quan comprem el llom demanem que ens tallin dos talls junts per poder farcir-los amb el formatge o amb el que vulguem.
Preparem el farcit, obrim el llibret i posem a un tall de formatge, que l’enrotllarem a dintre, tanquem prement una mica per tot el voltant.
A un plat deixatem els ous. En un altre posem el pa ratllat.
Quan tinguem tots els llibrets farcits, el passem per l’ou i després pal pa ratllat.
Posem una paella al foc amb una bona quantitat d’oli i anirem fregint els llibrets, que els anirem posant s’obre paper absorbent per retirar l’excés d’oli.
PER L’ACOMPANYAMENT
Fregim les patates que ja tenim tallades. A una altra paella fregirem els pebrots del piquillo amb els alls tallats per sobre.
Per
servir al plat posem 2 llibrets de llom, unes patates fregides i uns pebrots
del piquillo.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada