AMANIDA DE MONGETES DE STA. PAU I GUATLLES
300 g de mongetes Sta. Pau
1 tomàquet madur
3 cullerades d'oli
Sal
INGREDIENTS PER A LES GUATLLES
4 guatlles
8 rodanxes de cansalada fresca
3 cullerades d'oli
1 copa de vi dolç
Pebre negre
Sal
Posem en una cassola les mongetes amb un raig d’oli, donem unes voltes i les retirem, deixant l’oli a la cassola, ratllem el tomàquet i l’aboquem a la cassola, el deixarem confitar molt lentament (si fes falta afegim una mica més d’oli). Quan gairebé estigui confitat salpebrem i reservem.
De les guatlles en traiem les cuixes i els pits. Ernboliquem els pits i les cuixetes amb talls de cansalada virada.
Saltem pits i cuixetes amb oli fins que agafin color. Un cop daurats posar-los al forn a 180 ºC, durant cinc minuts més, ara és el moment de salpebrar.
Desglaçar el tarter per treure els sucs amb el vi. Reservar el suc calent per utilitzar després.
Per servir al plat posem els pits i les cuixes de guatlla amb un costat salsades amb el seu suc de cocció, unes cullerades de mongetes, i les piparras a sobre.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada