dimarts, 25 de maig de 2010

BISTECS FARCITS


INGREDIENTS

2 bistecs tallats per la meitat
½ pebrot vermell
½ albergínia
1 ceba petita
4 tomàquets madurs
1 culleradeta de les de cafè de concentrat de carn
½ got de cervesa
Oli
Sal

Quan comprem els bistecs demanem que ens els tallin més aviat finets, sense que es trenquin.

Preparem les verdures per escalivar al forn, o com tinguem costum de fer-ho. Quan les tinguem cuites, pelem i reservem.

Al tallar les verdures escalivades, en separem uns bastonets a la mida de la carn i la resta la triturem per preparar la salsa. Reservem

Per preparar els rotllets, estenem la carn, salpebrem i posem un variat dels bastonets, que tenim reservats, enrotllem i lliguem, a una paella amb oli els saltegem una miqueta. Reservem

La verdura triturada la passem a un cassola amb una miqueta d’oli, el concentrat de carn i la cervesa a foc molt suau. Quan tinguem la salsa ben lligada posem els rotllets a foc molt suau durant uns cinc minuts, segons com ens agradi la carn de cuita.

35 comentaris:

  1. Aquesta me l' apunto, amb l' escalivada ha de estar per sucar-hi pa.
    Petons.

    ResponElimina
  2. sion com sempre, fás uns plats de categoria, feliçitats sion..........paco

    ResponElimina
  3. Carn i escalivada un exit segur, aquesta recepte va directe a la llista de pendents de fer, pero adelant files...

    ResponElimina
  4. Molt bona recepta, jo canviaria el bistec per llom o pollastre, perque la vedella no m'agrada massa.

    petons

    ResponElimina
  5. Bona recepta i un emplatat molt elegant :)

    ResponElimina
  6. Hola Sion, aquesta recepta li encantaria al meu fill i a mi l'arròs en bacallà. M'han agradat molt , aquest estiu segur que cauen.

    Una besada

    ResponElimina
  7. Una recepta amb una presentació fantàstica! Aquest plat demostra que es menja pels ulls...
    I la cervesa, que no falti ;)

    ResponElimina
  8. Sión,
    Una bona recepta que fa molt de goig. Fa uns dies vaig fer alguna cosa similar amb filet de porc, ja que la vedella, a casa, no acaba d'agradar tothom.
    Magnífic.

    ResponElimina
  9. La carne buenisima y la presentacion de categoria!las bordas.
    besets.

    ResponElimina
  10. Hola Sion, també em va agradar posar cara a molts de vosaltres que no us coneixia, aquestes trobades són fantàstiques! com aquesta carn que ens presentes!m'imagino l'oloreta...
    Una abraçada!

    ResponElimina
  11. LA COCINERA DE BETULO
    Falta preparar el pa jejeje
    Petons

    Paco
    Moltes gracies
    Una abraçada

    Neus
    Quan el provis ja em diras
    Petonets

    Lidia
    Crec que quedarà igual de bo amb pollastre, llom o conill
    Mols petons

    ResponElimina
  12. Starbase
    Moltes gracies
    Una abraçada

    Xisca
    Celebro que us agradin totes dues
    Molts petons

    Dolorss
    Moltes gracies
    Petons

    Gemma
    Moltes gracies, i com molt be dius que no falti la cervesa jejeje
    Molts petons

    ResponElimina
  13. Els fogons del pare
    Aquet farcit pot quedar be amb totes les carns
    Una abraçada

    Mesilda
    Moltes gracies amb sento molt afalagada
    Molts petons

    Teresa
    A mi també amb va agradar molt conèixer-te
    Llàstima que els ordenadors no transportin les olors, jejeje
    Petonets

    ResponElimina
  14. En Paco m´ha pres les paraules....Fas uns plats de catègoria!!!!!
    És veritat!!"!

    ResponElimina
  15. Fins i tot jo, que no soc massa de bistecs, me'n menjaria un amb aquest farciment.
    Una abraçada

    ResponElimina
  16. Gran idea aquesta de farcir els bistecs amb escalivada: la provarem, no en tinguis cap dubte!

    ResponElimina
  17. Jo no sóc gaire de bistecs però aquest em sembla boníssim. Et felicito per la idea i la presentació és del tot professional. Petons

    ResponElimina
  18. Sión, hola guapa,
    Una magnífica recepta i una presentació excel·lent, m'encaaanta!
    Gràcies per compartir-la ;)
    Petonets,
    Marina

    ResponElimina
  19. Ricos estos filetitos rellenos y la salsa para mojar y no parar, ummmm.
    un biquiño

    ResponElimina
  20. si el plat ja es bo, aquesta presentació el fa encara més espectacular.
    pt!

    ResponElimina
  21. Els peixos
    Moltes gracies, m’afalagueu molt
    Molts petons

    Sara Maria
    Moltes gracies
    Molts petons

    Josep
    Una manera diferent de menjar-se el bistec
    Una abraçada

    Visc a la cuina
    Si el proves ja em diràs.
    Petonets

    ResponElimina
  22. El plat blanc
    Moltes gracies, es una altre forma de preparar-lo.
    Petonets

    Marina
    Moltes gracies
    Petonets

    Pilar - Lechuza
    Al llevarlos a la mesa necesitamos una buena barra de pan
    Muchos besos

    *Eva*
    Moltes gracies
    Petonets

    ResponElimina
  23. Hola wapa, vengo a darte las gracias por tu comentario y de paso a quedarme en tu cocina...con mucho estilo, como esta receta...está genial.
    Besitos y hasta muy pronto.

    ResponElimina
  24. Jo no sóc massa de carn però amb aquesta recepta em faig carnívora en un ras-ras!,farcit i salseta genial.

    ResponElimina
  25. Una recepta boníssima i una presentació en plat de restaurant de 5 forquilles!!! Besades

    ResponElimina
  26. Guauuu una recta para mi marido e hija,,,es ideal para ellos.
    MIl gracias ;))

    UN beso

    ResponElimina
  27. Escalivada... i carn, t´ha quedat de 10!

    Muas!

    ResponElimina
  28. trop bon et trop riche en saveurs ce steak farci, un vrai délice
    bonne journée

    ResponElimina
  29. M'agrada, Sion, m'agrada i l'emplatat molt bonic!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  30. Goyi
    Muchas gracias, nos iremos siguiendo
    Besos

    Merce
    Si o proves ja amb diràs
    Petons

    Francesc
    Moltes gracies
    Una abraçada

    Silvia
    La pròxima serà para ti jejeje
    Besos

    ResponElimina
  31. Gemma
    Moltes gracies
    Petonets

    Fimere
    Muchas gracias
    Besos

    Dolça
    M’afalagues, moltes gracies
    Petonets

    ResponElimina
  32. Sión; Quina manera més original de menjar carn... i bona¡¡
    Que vagi de gust Sión¡¡

    ResponElimina
  33. Dons si una manera una mica diferent. jejeje
    Una abraçada

    ResponElimina