diumenge, 9 de maig de 2010

SUQUET DE MOLLS



INGREDIENTS

3 molls grans
Peix per brou
Aigua
1 ceba petita
1 tomàquet petit
Oli
250 grams de patates
Sal

Quan comprem els molls demanem que ens els escatin i treguin els filets, guardem las espines pel brou.

Netegem les espines, i el peix, salem i daurem amb oli, desprès posem la ceba, el tomàquet tallat a trossos, daurem una mica.

Mentrestant posarem aigua a una olla al foc quan bulli, hi tirem tot el contingut de la paella, oli inclòs, bullim uns deu minuts, desengreixem i escorrem.

Pelem i trossegem las patates. Les bullim amb el caldo de suquet. Quan les tinguem cuites, preparem un puré, si li falta cremositat afegim una mica del caldo de coure-les.

Salpebrem els filets del molls i els marquem a una paella, una mica per cada banda.

Al plat posem una cullerada del puré de patata, els filets de moll a sobre, a banda portem el caldo i l’aboquem al plat quan és a taula.

35 comentaris:

  1. Que ricoo! se puede con cualquier tipo de pescado verdad?
    un beso
    Gaby

    ResponElimina
  2. I jo que els molls sempre els he fet fregits? Penso que la teva recepta ha de ser molt gustosa.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Ains, quin suquet més bo!
    I amb aquesta presentació es fa irresistible, Sión! ;)
    Un petonàs,
    Marina

    ResponElimina
  4. Sión,
    La trobo originalíssima, res a veure amb els suquets de peix tradicionals. Els ingredients són els mateixos, però la manera de fer i sobretot de presentar no ho havia vist encara.
    Et felicito efusivament.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  5. Que Bueno!!Yo pongo el pan...el suquet esta de muerte.
    Besets.

    ResponElimina
  6. sion, cal dir que aquest plat que tan magníficament has preparat está bonissim.........paco

    ResponElimina
  7. Noia ...fas uns plats expectaculars!!!!

    ResponElimina
  8. Sion,
    Quin plat més bo, ja me'l menjo ara. Els molls és un dels peixos que més m'agrades, a banda que em recorden a quan jo era petita, doncs la meva mare me'ls comprava perquè deiea que eren de molt aliment, que hi tenien molt de fosfor, i com jo aleshores era poc menjadora (tot el contrari en ara), doncs, vinga, molls, però són molt bons.
    Quin plat!!
    Felicitats!!

    ResponElimina
  9. Tant i com m'agrada el peixet a mi, això és una temptació. Felicitats un cop més per un plat tan exquisit i tant ben presentat!a reveure!

    ResponElimina
  10. No m'he pogut resistir mai a provar una recepta de suquet de peix. M'encanten, l'hauré de provar!

    ResponElimina
  11. Podríem dir que és una deconstrucció del tradicional suquet de peix, je, je.

    ResponElimina
  12. Un suquet sensacional. Els molls m'estàn rondant i no trigaràn molt en caure, hehe.

    ResponElimina
  13. M'encanta la presentació del plat a taula, amb el peix i el puré al plat i el brou a part... Ha de quedar molt xic ;)

    ResponElimina
  14. Amb lo gustosos que són els molls, aquest suquet ha d'estar boníssim!
    Salutacions

    ResponElimina
  15. No n' he menjat mai, de molls. Porten moltes espines?, encara que sigui en filels hi ha peixos que en tenen moltes...
    Es una recepta per sucar molt de pa!
    ptns

    ResponElimina
  16. M'ha captivat aquesta recepta!
    Moltes felicitats pel teu bloc, crec que et visitaré sovint...

    ResponElimina
  17. me encanta este plato y me apunto tu receta... tiene una pinta genial.
    un beso

    ResponElimina
  18. Oooh, Sion, m'encanta aquesta recepta, ja que ens has regalat una idea per menjar molls i no barallar-nos amb les seves espines. Molts petons, guapa.

    ResponElimina
  19. Amb aquest "suquet" em sucava jo un parell de quilos de pa!!! Quina cosa més bona!!! Salutacions

    ResponElimina
  20. Que bò , Sion. Aquesta recepta és un luxe i queda de luxe. Molt bona idea.

    Una abraçada

    ResponElimina
  21. M'ha agradat força aquesta recepta, voldria poder-la fer un dia ara que li estic agafant gustet a allò de cuinar peix!

    Una besada!

    ResponElimina
  22. une assiette qui sent très bon et qui est très appétissante
    bonne soirée

    ResponElimina
  23. Sion, no vols dir que has sortit d'alguna cuina d'aquests restaurants de 3 estrelles michelin? Un clàssic transformat en un plat ben original!
    Petons!

    ResponElimina
  24. Se ven rico, no le cambiaría nada me gusta así.

    Un saludo : D

    ResponElimina
  25. Molt bona pinta i presentació. Felicitats!.

    ResponElimina
  26. Boníssim!!!!M'agraden molt els molls, però no le cantitat d'espines que tenen...amb aquesta recepta tot solucionat!!!!!!

    ResponElimina
  27. Gabriela, clavo y canela
    Si queda bueno con el pescado que mas te guste.
    Besos

    La cocinera de Betulo
    Es una forma diferent de menjar els molls
    Petonets

    Marina
    Moltes gracies
    Petons

    Els fogons del pare
    Si no es la forma tradicional de fer un suquet, moltes gracies
    Un peto

    Mesilda
    Te espero con el pan
    Besos

    ResponElimina
  28. Paco
    Moltes gracies
    Petons

    Els peixos
    Amb bon producte tots queden bé
    Molts petons

    Carme
    Es un peix amb molt de sabor.
    Petonets

    Nadji
    Moltes gracies
    Petons

    Mercé
    Moltes gracies
    Petonets

    ResponElimina
  29. Visc a la cuina
    Ja m`ho explicaràs
    Petons

    Gloria
    Algo així, es fer-lo una mica diferent
    Molts petons

    Starbase
    Aixi els molls queden deliciosos
    Petonets

    Gemma
    Se ha de anar fen coses diferents
    Un petonas

    Teresa
    La veritat es que si
    Petons

    ResponElimina
  30. ANNAFS
    Si que tenen espines, així ja no porten les centrals i amb unes pinces treus las del filet, i ja esta
    Petonets

    Marta
    Moltes gracies per la visita, t`espero mes cops
    Petons

    Onega
    Muchas gracias
    Besos

    La cuina vermella
    Al Miquel li passa lo mateix amb les espines, si ni ha una la troba
    Petons

    Francesc
    Moltes gracies, i ha sucar pa.
    Petons

    ResponElimina
  31. Xisca
    Moltes gracies
    Petonets

    Xavier
    El peix es molt bo fet de totes formes
    Petonets

    Fimère
    Moltes gracies
    Petons

    Guspires Gemma
    Es un plat senzill i a la vegada boníssim
    Molts petons

    Mercé
    Es qüestió de veure plats i fer proves
    Petonets

    ResponElimina
  32. Mari´s Cakes
    Muchas gracias
    Besos

    Ricard Sampere
    Moltes gracies
    Petons

    Xaro
    Així se li poden treure les espines la mar de bé
    Petonets

    Dolors
    Moltes gracies
    Petons

    ResponElimina