dimarts, 13 de desembre de 2011

BRAÓ DE PORC


INGREDIENTS

2 braons
1 pot de llaneges de Conserves Coll S.L.
Carreretas
4 cebes
2 tomàquets madurs
2 grans d’all
Oli d’oliva
2 gots de cervesa
2 gots d’aigua
Sal
Pebre negre molt

Posem una cassola al foc amb un bon raig d’oli, quan el tinguem calent enrossim els braons per tots costats, que ja els tindrem salpebrats.

Preparem la bressa, tallem les cebes en juliana, els tomàquets a talls no massa gruixuts i els alls a filets. Quan els braons els tinguem ben enrossits, posem totes las verdures a la cassola, donem unes voltes, afegim la cervesa i l’aigua, tapem la cassola, el foc el deixem a mitja potencia.

Anirem vigilant que no s’acabi el suc, amb aquest cas posem més cervesa i aigua.

Mentrestant traiem les llaneges del pot, deixem escorre molt bé l’aigua, espolsem amb una mica de sal i una mica de pebre. Reservem

El dia que vaig preparar aquest plat, havíem recollit unes carreretes, que un cop netes també van anar a la cassola.

Quan tinguem els braons que ja els falti poc per estar llestos, els traiem i passem la salsa pel colador xines, els tornem a la cassola amb la salsa que hem colat, afegim-hi les llaneges i les carreretes,
deixarem coure tot junt fins que la carn estigui al punt que ens agradi.

Els braons han necessitat coure durant una hora i mitjà per estar al punt que m’agraden.


23 comentaris:

  1. boníssim, segur. el braó, de l'animal que sigui, és una carn molt melosa, i amb bolets, ideal!

    ResponElimina
  2. Esta es una carne que me encanta por lo tierna y jugosa, y con esa salsita ha quedado de chuparse los dedos, que rica!!!
    bsts. maite

    ResponElimina
  3. Aquest plat ha de ser melós i tendre..i gustós!. Feu uns plats que conviden a venir a casa vostra per Nadal!, com el torró del Almendro!...a veure si ens presentarem tots els blocaires...Una abraçada.

    ResponElimina
  4. genial,me encanta,una carne muy buena y gustosa y mas con este acompañmiento

    ResponElimina
  5. me encantan los codillos!! me viene genial tu receta! gracias!

    ResponElimina
  6. Braó de porc no n'he fet mai... Però trobo que ha de quedar un guisat per disfrutar, d'aquell gustós i amb la carn ben tendre... Una bona llesca de pa i a disfrutar!
    (i la cervesa que no falti! Je je je...)

    ResponElimina
  7. Una plato perfecto para cualquier dia de fiesta,la carne es buenisima.
    Besets.

    ResponElimina
  8. Abans en menjava els diumenges, a casa muns pares, lo bo és que ma mare el comprava a una botiga d'aquestes que venen menjar fet, m'agradava molt tot i que atipa un blaó sencer!! T'ha quedat bonissim amb aquesta guarnició!;)

    ResponElimina
  9. Que ricos se ven los codillos. Y ya con setas, el remate.
    Besets

    ResponElimina
  10. Cada vegada que us visito, em feu venir una salivera!! Aquest platillo és de sucar-hi pa!!
    Petons!

    ResponElimina
  11. Jo no he cuinat mai brao de porc, pero fa una pinta fantástica.
    Petonets.

    ResponElimina
  12. Sión, no l'he provat mai el braó. Amb aquesta foto em venen ganes de buscar-ne!!! Mmm... que bo!

    ResponElimina
  13. no som molt de braons... però veient aquests, m'hi abraonaria

    ResponElimina
  14. que bonaaquesta carn... i amb bolets, m'encanta!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  15. Un bon estofadet per fer front a aquests dies freds.

    ResponElimina
  16. Buenísima te ha salido esta receta, me quedo con ella.
    Un beso.

    ResponElimina
  17. Loveforfood
    Thanks
    A kiss

    Manel
    Per això hem vaig decidir a provar-lo, i la veritat és que va quedar boníssim
    Una abraçada

    Don Camilo y Caldereta
    Queda muy tierna y jugosa
    Un beso

    ResponElimina
  18. Mercè
    L’has encertat es molt tendre i melos, tindria molt de gust en convidar-vos a tots però el meu pis és molt petit, hehehehehe
    Molts petons

    Miquel
    Moltes gracies
    Una abraçada

    Toñi
    Me alegra de que esta receta te vaya bien
    Besos

    ResponElimina
  19. Gemma
    Per descomptat que la cervesa no falti ni per cuinar ni per beure jejeje
    Molts petons

    Mesilda
    Es un plat deliciós i que repetiré mas de una vegada
    Petons

    Roser
    M’encanta fer-te recordar bons temps, sempre és pot compartir i llestos
    Petons

    ResponElimina
  20. Orquidea59
    Las setas son un acompañamiento delicioso para todo tipo de rustidos
    Besos

    Mercé
    Molt de paaaaaaaaaa,
    Molts petons

    Gemma
    Jo tampoc fins ara, i la veritat és que queda molt bo
    Petonets

    ResponElimina
  21. Marina
    Doncs si el proves segur que repetiràs
    Petons

    Alfons
    És una carn molt tendre i melosa
    Una abraçada

    Dolça
    La carn amb els bolets esta deliciosa
    Petons

    ResponElimina
  22. Annafs
    Un estofat de festa
    Petons

    Red Rose
    Con mucho gusto te la regalo
    Besos

    ResponElimina