diumenge, 11 de desembre de 2011

DUO DE CREMES



INGREDIENTS

PER LA CREMA DE BOLETS

200 g rossinyols
200 g llenegues
Oli d’oliva
Crema de llet
Sal
Pebre negre

PER LA CREMA D’ESPÀRRECS

10 espàrrecs verds
Oli
Aigua
Sal

La crema d’espàrrecs la trobareu aquí.

Netegem els bolets, reservant-ne algun per decorar el plat, la resta els posem a una paella amb una mica d’oli al foc, quan comencin a treure la seva aigua, passem tot el contingut de la paella al got de la batedora, els triturem molt fins i els tornem a posar a la paella, salpebrem donem unes voltes i anem posant-hi crema de llet fins que tinguem una textura de crema com ens agradi.

Salem i saltegem amb unes gotes d’oli els bolets que tenim reservats.

Si la servim amb gots, posem a sota la crema d’espàrrecs, a sobre la de bolets, acabem amb algun bolet dels que tenim saltejats.

Si la servim al plat posem algun bolet a sobre.




23 comentaris:

  1. Oh, oh! Has unit dues de les cremes que més m'agraden en una! En gotet queda un aperitiu boníssim!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. Ambdues coses m'agraden, ha de ser una crema molt fina.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Això de posar-ho amb gots és molt bona idea! Queden molt vistosos, els colors... i què dir del gust! M'agrada molt. Petonet

    ResponElimina
  4. Bufff ha de ser una crema bonisima!!!

    Petons

    ResponElimina
  5. ja sabeu que a mi els gotets em xiflen, com els bolets, què més us he de dir? :-)

    ResponElimina
  6. Quins gotetes més bons!! Molt bona idea. Una abraçada!!

    ResponElimina
  7. Una crema doblement bona!! m'encanta la presentació amb aquests gotets!!! petonets

    ResponElimina
  8. Excel.lents! Et treuen de qualsevol compromís.

    ResponElimina
  9. Hola Sion guapa tu

    com sempre ens sorpends amb uns àpat tant bons i originals,

    gràcies per compartir-los
    BONES FESTES i mil petonets Susanna

    ResponElimina
  10. Quin aperitiu més bo! Aquestes cremes presentades amb gotets queden molt xules!! petó

    ResponElimina
  11. Uns bons entrants per les festes de Nadal, sens dubte.
    Petonets.

    ResponElimina
  12. que maco t'han quedat els gots ... si les cremes per separat ja son bones juntes...

    ResponElimina
  13. Els espàrrecs i els bolets són una combinació que m'encanta. I servida així en gotets, és un apertiu perfecte de cara el Nadal ;)

    ResponElimina
  14. perfecte de cara a nadal... un gotet de festa!!

    ResponElimina
  15. Ambdues cremes són fantàstiques i la presentació amb el got és tot un luxe.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  16. Elsfogonsdelabordeta
    A casa aquestes dues cremes també ens encanten per això aquesta preparació
    Petons

    Loveforfood
    Thanks
    A kiss

    LA COCINERA DE BETULO
    Queda molt fina i gustosa.
    Petons

    ResponElimina
  17. Marina
    És un aperitiu deliciós, i com a plat tampoc esta gens malament, hehehehe
    Molts petons

    Natalia
    A nosaltres ens agrada molt.
    Petons

    Manel
    Doncs és una combinació perfecta
    Una abraçada

    ResponElimina
  18. El plat blanc
    Els gots van molt bé per els aperitius, poca quantitat i tot el sabor
    Petons

    Roser
    Els gots a tots ens agraden, tenen una presentació molt vistosa
    Petons

    Cristina
    Fas un aperitiu amb gotets i segur que triomfes
    Petons

    ResponElimina
  19. SUSANNA
    Moltes gracies i bones festes
    Petons

    Teresa
    Les cremes presentades amb gotets sempre queden d’allò més bé
    Petons

    GEMMA
    S’han d’anar fen proves
    Petons

    ResponElimina
  20. Isabel
    Juntes son dos sabors que combinen força bé
    Petonets

    Gemma
    Com molt bé dius i comentava amb l’Isabel, els dos sabors combinen molt bé.
    Petons

    Programa quins fogons
    Moltes gracies
    Petons

    ResponElimina
  21. Alfons
    No m’estranya que t’agradi, ja que ets el rei dels gotets, hehehehehehe
    Una abraçada

    El pare
    Moltes gracies
    Una abraçada

    ResponElimina