dijous, 5 de juliol de 2012

AMANIDA GOURMET


INGREDIENTS

200 g de bolets de temporada
Pernil d’ànec
8 llagostins
Fulles d’amanida
Pinyons
Mostassa de Dijon
Vinagre balsàmic
Oli d’oliva
1 all
Sal
Pebre negre molt

A una paella amb unes gotes d’oli enrossim els pinyons.

Netegem la amanida i reservem.

A un bol posarem una cullerada de vinagre, una cullerada de mostassa, un polsim de sal i un de pebre, afegim l’oli fins que ens quedi una salsa molt emulsionada, posar-hi els pinyons. Reservar

Netegem els bolets, (aquests els tenia al congelador) els saltegem amb una mica d’oli, afegim una mica d’all picat, salpebrem i reservem.

Daurem els llagostins pelats amb unes gotes d’oli, salpebrar i reservar.

Al plat per servir posarem un cercle d`emplatar, a dintre posarem els bolets, a sobre les fulles d’amanida que raguérem amb la vinagreta i els pinyons, a un costat posem el pernil d’ànec ( la recepta aquí ) i a l’altre els llagostins.


Aquesta recepta es treta de la Revista Lecturas

22 comentaris:

  1. Que elegante se ve!!.......Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  2. Bueno, bueno...que bona i gustosa. I els pinyonets i la mostassa li donen un toc. La provo segur. Gracies !

    ResponElimina
    Respostes
    1. Queda molt bé, si la proves ja amb diràs
      Petons

      Elimina
  3. Una amanida excel·lent, d'aquelles amb les que quedes bé, i omplen, que no només hi ha verd!!!
    Petons

    ResponElimina
  4. Li escau molt el nom de amanida gourmet.
    Petons.

    ResponElimina
  5. un mar i muntanya fantastic!! petons

    ResponElimina
  6. Aquestes amanides completes de plat únic amb ingredients tan bons m'encanten! Ara a l'estiu, et solucionen un sopar amb convidats i et fan quedar la mar de bé ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per un sopar amb convidats es ideal, com molt bé dius !!
      Petons

      Elimina
  7. No podia tenir un nom és encertat!!!! Petons i bon cap de setmana!

    ResponElimina
  8. divina esta combinación
    bon cap de setmana

    ResponElimina
  9. Aquest sí que és un entrant de festa, Sión! Per cert, dimecres sopo al Tourmalet amb la meva mare. A veure què tal! ja t'explicaré. petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un entrant per aquests temps en un dia de festa.
      Doncs ja amb diràs que tal el Tourmalet, tot i que crec que us anirà tant bé com a nosaltres el cuiner es de lo milloret jejejeje
      Petons

      Elimina
  10. Quines cosetes més bones en aquet bloc! Ja tens una seguidora més! Jo et convido a visitar el meu, a veure si també t´agrada! Un petonet!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gracies per la visita, ara vaig a dona una volta per el teu
      Petons

      Elimina