dimarts, 3 de juliol de 2012

TORTELL DE CABELL D’ÀNGEL



INGREDIENTS

1 massa de full fresca
300 g cabell d’àngel
1 ou
Sucre llustre
Farina

Escalfaren el forn a 180º C.

Espolsem el marbre amb farina, posem la pasta de full i amb el corró l’estirem fins que faci uns 60x25. Farcim amb el cabell d’àngel, pintem unes voreres amples amb ou batut i la dobleguem sobre si mateixa tapant el farcit, procurant que quedi tota la vorera molt ben  enganxada.

Posarem sobre una plata per anar al forn, untada amb una mica de mantega i donarem la forma de tortell, enganxant les puntes que pintarem amb ou batut i també per tota la resta de tortell, podem posar-hi uns pinyons.  

Posem al forn que tindrem a 180º C, i deixem coure uns trenta minuts o fins que estigui daurat.

Fora del forn espolsar-lo amb sucre llustre.

El farcit també pot ser de crema pastissera o massapà

10 comentaris:

  1. Aquest tortell és tan fàcil de fer i queda tan bé.... que més d'una vegada ha servit per improvisar unes postres i quedar com una reina!!!
    Petons

    ResponElimina
  2. sembla mentida que una cosa tan facil estigui tan bona oi..?? doncs ho es!! postre de diumenge total! jejpetons

    ResponElimina
  3. Quina bona pinta el tortell!!!
    Per cert, felicitats endarrerides per els 3 anys de blog!!! que no se perqué no em deixava posar un comentari. Suposo que deu ser el meu navegador que fa el que li dona la gana!!
    Petonets!!

    ResponElimina
  4. Mummmmmmm que rica!!!

    Estoy de sorteo en mi blog si quieres apuntarte y probar suerte.

    ResponElimina
  5. En casa es uno de los preferidos y encima es rápido y sencillo!! Bss

    ResponElimina
  6. Ben senzill.... Fa riure però mai m'havia imaginat com es feia... I m'ha calgut rellegir el post per entenfre-ho be.. Ara ja està clar.

    Salut...!!

    ResponElimina