dijous, 27 de setembre de 2012

BARQUETA D’AMANIDA



INGREDIENTS

2 cogombres
10 llagostins
¼ de pebrot vermell
1 tomàquet d`amanida
½ ceba tendra
4 cogombrets amb vinagre
Cibulet
Oli d’oliva
Sal

Rentar i bullir els llagostins durant tres minuts amb un polset de sal. Passat el temps els escorrem i passem per aigua freda. Deixar-ne quatre de sencers per decorar el plat i la resta els pelem i tallem a rodelles. Reservem

Rentar els cogombres, tallar-los per la meitat d’un extrem a l’altre, treure’ls-hi una mica de la pell de la part de sota perquè se’ns aguantin plans al plat, buidar-los de llavors i reservar.

Netejar el pebrot vermell de llavors i nervis blancs, tallar-lo a cuadrets petits. Reservar

Tallar el tomàquet a trossets petits. Reservar

Pelar i picar molt fina la ceba tendra. Reservar

Escórrer els cogombrets i picar-los petits. Reservar

A un bol posem tots el ingredients que tenim tallats petits, salpebrem i amanim amb oli al nostre gust.

Farcim els cogombres amb la barreja que hem preparat, posem els llagostins sencers a sobre, acabem amb unes branquetes de cibulet.

25 comentaris:

  1. Aquesta amanida és molt original amb una presentació que no deixa indiferent.
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Variant la presentació o es fan avorrides les amanides
      Una abraçada

      Elimina
  2. es xulissima!! i de ben segur que molt bona! petons

    ResponElimina
  3. Entre aquestes barquetes i els tomàquets de l'altre dia, tens unes verdures farcides ideals per una amanida de luxe!

    ResponElimina
  4. A banda de la bona presentació, boníssima amannida!

    ResponElimina
  5. La presentació és molt maca, i l'amanida és una proposta original i fresca!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es una mica marxar de les amanides convencionals.
      Petons

      Elimina
  6. Molt bo, bonic i fàcil de fer! Us ha quedat fantàstica la presentació, sí! Petons

    ResponElimina
  7. Una manera molt elegant de presentar l'amanida.
    Petons.

    ResponElimina
  8. muy bien presentada,novedosa y buena
    una abraçada

    ResponElimina
  9. Hola Sion guapa tu

    Ets la reina dels pintxos, que bons tots, anoto la proposta

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
    Respostes
    1. Una presentació diferent per una amanida !!
      Petons

      Elimina
  10. Només es pot dir una cosa davant aquesta fantàstica idea i recepta: oooohhhh!!!

    ResponElimina
  11. Riquisima y con una presentacion genial....eres unica para esto.
    Besets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

      Elimina
    2. Esta molt bona i a taula fa goig. Moltes gracies
      Petons

      Elimina
  12. M'encanten els carbassons farcits! en versió calenta o en versió freda!!
    petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els cogombres farcits son un altre manera de presentar-los com amanida
      Petons

      Elimina