dimecres, 19 de setembre de 2012

GELAT DE PRÉSSEC

 

INGREDIENTS

500 g de polpa de préssec
100 g sucre
150 ml crema de llet de 35.1 % MG.
1 llimona
1 culleradeta de vinagre de Modena
½ culleradeta de les de cafè d’estabilitzant per gelats

Pelar i tallar els préssecs a trossets petits.

Els posem al got de la batedora juntament amb el sucre, la crema de llet, el suc de llimona, el vinagre i l’estabilitzant, batrem fins que tinguem una crema ben fina. Reservem a la nevera unes 5 hores.

Passat el temps preparem la geladora, traiem la cubeta que ja tindrem al congelador des del dia abans, muntem la part interior, aboquem el preparat i la posem amb marxa, deixem uns 45 minuts i ja el tindrem llest.

Si no ens l’hem de menjar enseguida, el podem guardar al congelador, traient-li la tapa, però protegint-lo amb paper film.

32 comentaris:

  1. Veus que bé! això del vinagre de mòdena m'hi ha encantat! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mi agrada molt el toc que li dona, quan no en poses notes la diferencia.
      Petons

      Elimina
  2. Jo menjaria gelat tot l'any!!!! Que bo aquest!!!
    Gràcies per compartir-ho.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Desprès d’un bon àpat hi va molt bé un gelat !!
      Petons

      Elimina
  3. A casa els meus pares tenen un presseguer que fa moltíssims préssecs, fer-ne gelat seria ideal!
    El puntet del vinagre és molt sorprenent.

    ResponElimina
    Respostes
    1. En una bona manera de tenir gelat de préssec sempre preparat.
      Sorprenent, hi queda molt bé i no ho diries pas que en porta.
      Petons

      Elimina
  4. Este año es el primero que he preparado helado y se me han quedado un montón de recetas por hacer, me llevo la tuya. Besos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si el prepares ja amb diràs el resultat.
      Petons

      Elimina
  5. Hola Sion guapa tu

    Nena que bo, copio la recepta val ?
    mil petonets Susanna

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cap problema!!
      Desitjo que t’agradi
      Petons

      Elimina
  6. Ostres. M'encanta el toc del vinagre de mòdena...Que bo que deu ser!!!!
    Petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com he dit a la Gemma, es sorprenent, hi queda molt bé i no diries pas que en porta.
      Petons

      Elimina
  7. Que original lo del vinagre,seguro que le da un saborcito especial.
    Besets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es poca quantitat, però hi queda molt bé
      Petons

      Elimina
  8. La convinació del préssec i del vinagre és ben especial!! quan no sapigues amb què fer un gelat et recomano que ho provis de fer-lo amb melmelada. Et sorprendràs amb els resultats, ja que de melmelades n'hi ha de verdures, que amb gelat queden molt bé

    ResponElimina
    Respostes
    1. La combinació de la fruita amb una mica de vinagre hi queda molt bé, tant amb les cireres, les maduixes com ara el préssec.
      Desprès del vostre comentari he vingut a veure-us, m’ha captivat el vostre gelat de pebrot vermell i albergínia, que aviat provaré de preparar-lo.
      Benvingudes al bloc, també aniré passant pel vostre.
      Una abraçada

      Elimina
  9. m'encanta aquest gelat que ens presentes!! m'encanten els prèssecs! ultims gelats de la temporada eh.jeje petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tot i que s’acaba la temporada, encara que faci fred desprès d’un bon menjar un geladet hi va molt bé jejeje
      Petons

      Elimina
  10. No he possat mai vinagre, es pel sabor, per la consistencia? Ho que es segur es que estarà bo amb gust de préssec.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es pel sabor, com que es molt poquet, potència el sabor del ingredient principal-
      Petons

      Elimina
  11. Amb bons préssec de Lleida aquest gelat ha de ser espectacular!!
    petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb aquests tot i no ser-ho va quedar força bo, amb els de Lleida tota una delicatessen de gelat !!
      Petons

      Elimina
  12. curioso este toque de vinagre de modena,rico seguro¡¡
    una abraçada parella

    ResponElimina
    Respostes
    1. Li dona un toc molt especial i bo
      Una abraçada

      Elimina
  13. Respostes
    1. Al hivern alguna vegada també va bé un gelat desprès de dinar !!
      Petons

      Elimina
  14. Hem arribat al teu blog de casualitat!!
    i dir-te que ens ha agradat molt!! Estarem atentes a les novetats!!
    Et seguim!!
    Petons!!

    ResponElimina
  15. QUin gelat més bo!!! aquest any no n'he fet cap gelat i he tingut el pot de la geladora tot l'estiu al congelador... a veure si faig aquesta recepta tan engrescadora!
    Petonets

    ResponElimina