dilluns, 27 de gener de 2014

LASANYA AMB CARN I BOLETS DEL ROSTIT





Aprofitant restes de bolets d’aquesta temporada, i de les restes d`un rostit en va sorgí aquesta lasanya.

INGREDIENTS

Camagrocs
Rossinyols
Llenegues
Xampinyons minis
Restes d’un rostit de vedella ( galtes de vedella)
Pasta per lasanya (Italiana)

Els bolets els tenia al congelador, per tant un cop descongelats els saltegen amb la carn tallada petita i el suc del rostit que em va sobra d’una preparació anterior. Vaig afegir una mica de crema de llet per espessir una mica més la salsa.

Per bullir la lasanya posem aigua, la màxima que puguem segons la cassola, un polsim de sal i unes gotes d’oli, quan comenci a bullir posem la pasta, quan torni a bullir la deixem deu minuts, passat el temps la traiem i la posem a la safata de forn.

A la safata posem una mica de mantega al fons, a sobre la pasta, la farcim i napem amb la salsa.

Portem al forn que tindrem preescalfat a 180º C i deixem coure durant uns quinze  minuts, espolsem una mica de formatge per sobre i gratinem durant un parell de minuts per què es desfaci el formatge.




18 comentaris:

  1. Quin aprofitament més bo, Sión!! aquest plat és molt senyor. Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Marina gracies per les floretes jejeje
      Va queda molt bona.
      Petons

      Elimina
  2. Doncs penso com la Marina, per ser una recepta de reaprofitament t'ha quedat un plat genial!! un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs et dic el mateix que a la Marina moltes gracies.
      Va queda molt bo
      Petons

      Elimina
  3. la cuina de aprofitament es sempre molt bona¡¡
    Bona setmana

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si l’aprofitament es bo, no pot faller!!!
      Una abraçada

      Elimina
  4. Una lassagna destapada amb una pinta excepcional! Amb el teu permís, te la copiaré un dia d'aquests! Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gracies, si la proves ja rem diràs !!
      Petons

      Elimina
  5. Una recepta d'aprofitament deliciosa!

    ResponElimina
  6. Doncs d'un plat d'aprofitament t'ha sortit un plat de festa.
    Muas

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es ben cert el que dius, però no esperava que quedes tan bé !!!
      Petons

      Elimina
  7. pues leyendo los ingredientes me imagino lo rica que debió de estar, una delicia de lasaña!

    ResponElimina
  8. Hola Sión, la verdad es que no sé como empezar, bueno empezaré por tu Lasaña, yo tengo un serio problema al comentar tus platos, en alguna ocasión te lo he dicho, pues bien, haces una cocina que no es muy habitual verlas en los blogs, naturalmente eso no quiere decir de ningún modo que los demás no hagan cosas riquísimas, que también, pero yo creo que tu les das un toque algo especial o al menos me lo parece a mi,.....por lo tanto no comento tu plato......y quiero agradecerte tu sentido comentario que has puesto en el blog de nuestra amiga Elena, muchas gracias Sión,,,,,,,una forta abraçada per a tu i la teva familia...........paco

    ResponElimina
    Respostes
    1. Paco m’afalaga molt el teu comentari sobre la meva cuina.
      El comentari fet a la nostra amiga Elena es el que penso de tu, que ets una gran persona, i un gran cuiner d’arrossos
      Una abraçada molt forta, també per la teva família. Sión

      Elimina