dilluns, 24 de febrer de 2014

FIDEUS A LA CASSOLA






INGREDIENTS

½ k de costella de porc
¼ k de salsitxes
Trompetes de la mort deshidratades
1 ceba
1 tomàquet
Brou de pollastre
Fideus
Oli d’oliva
Sal

Posem a rehidratar les trompetes de la mort amb una aigua tèbia.

Amb unes herbes i una carcassa de pollastre preparem el brou.

A una cassola amb oli, sufragui’m les salsitxes a trossos, la costella també tallada a trossos i salpebrada, quan tinguem les carns daurades, hi posem la ceba que ja tenim tallada molt petita, anirem remenant fins que la tinguem una mica enrossida, en aquest punt posem el tomàquet que també em tallat molt petit, salpebrem i deixem confitat tot el conjunt mentre que anirem remenant.

Quan tinguem el sofregit amb les salsitxes i la costella ben confitat, posem les trompetes que ja hem escorregut, afegim els fideus, remenem una mica i cobrim amb el brou, deixem coure uns deu minuts, remenant de tant en tant, podem provar com estan de sal, o posar-hi més brou si fes falta, fins que els tinguem al nostre gust.  



8 comentaris:

  1. Que bons, Sión!! Els fideus a la cassola eren un clàssic a casa els avis. Ara els enyoro!!! Petons

    ResponElimina
  2. Els fideus a la cassola és un plat que jo associo al diumenge juntament als arrossos, és genial!!! Petons

    ResponElimina
  3. Són uns fidesu a la cassola de categoria!!! no tinc costum de fer-ne i mira que a casa la meva mare ens en feia, que bons! petons

    ResponElimina
  4. m'encanta amb les costelles i les trompetes!! al congelador sempre en tinc ! petons

    ResponElimina
  5. Aquests fideus són un pecat!!! Què bons!!!

    ResponElimina
  6. A casa ens agraden a tots els fideus a la cassola, encara que no els faig amb bolets. Ensembla que tinc unes trompetes deshidratades per poder probar.
    Petons.

    ResponElimina
  7. Tot un clàssic que no passarà mai de moda!

    ResponElimina