dimecres, 19 de febrer de 2014

PASTÍS DE PERNIL “ LA BOINA”




Aquesta sermana es el 4art. aniversari de Destapant Cassoles i la 
Mercè ens demana que preparem una recepta amb colors vermells,
així que aquí va la meva aportació. Tinc la sort d`haver compartit
amb ella molts moments emocionats i no virtuals.

INGREDIENTS

8 talls de pernil curat
Llesques de pa de motlle
2 tomàquets
Amanida verda variada
50 g de Pinyons
1 truita de patates
Oli d’oliva
Sal

Preparem una truita de patates de la mida del bol. És important tenir-la freda a l’hora de muntar el pastis.

Necessitem un bol rodó, que folrarem tot l’interior amb paper film de cuina, procurant que en sobresurti un bon tros per tot el voltant..

A sobre del plàstic posem els talls de pernil cobrin completament les parets i el fons del bol.

Cobrim les parets de pernil amb pa de motlle sucat amb tomàquet i oli, sense que arribi fins dalt.

Netegem l’amanida verda, la tallem petita, amanim amb sal i oli, hi escampem els pinyons i l’aboquem sobre el pa de motlle sucat amb tomàquet.

Cobrim amb la truita que la tindrem freda. Agafem totes les puntes del paper film i les lliguem bé apletant tot el conjunt, sense treure del bol. Posarem un pes a sobre i reservem a la nevera una 12 hores.

Per servir, traiem el paper film, bolquem a un plat i tallem a porcions, com faríem amb un pastis dolç.





17 comentaris:

  1. Tremenda boina con un interior original y bueno.Muy buena idea Sion¡
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Pues te ha quedado chulísimo y bien original. Nadie sabe lo que es hasta que lo abres. Bss.

    ResponElimina
  3. un pastís complert, original i boníssim!! petó

    ResponElimina
  4. Una recepta sense cap desperdici, tots els ingredients són del meu agrado, una abraçada.

    ResponElimina
  5. Que original! M'ha encantat! Quins colors i quina combinació més bona d'ingredients!

    Petonets!

    ResponElimina
  6. Quina combinació d'ingredients!! Bona es poc!!
    Tot m'agrada
    bessets
    http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  7. oh, quina bona idea!! M'ha encantat la teva propsota, Sión, molt original, aquesta sorpresa a l'interior. I sana!

    ResponElimina
  8. Hola Sión, una vegada mes, una altra creaçió fantástica, genial.......salutaçións paco

    ResponElimina
  9. Un pastís original i molt complet, amb una presentació molt vistosa!

    ResponElimina
  10. Un pastís fred fantàstic! Ja se'm fa la boca aigua! Una recepta amb tons vermells genial! Petons!

    ResponElimina
  11. Hola guapa tu

    Jo en faig un de semblàn, però amb altres ingredients, et copio JA

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  12. Sion!, moltíssimes gràcies guapa!, sabia que podia comptar amb tú!, i com no, la reina de es presentacions amb un plat presentació-sorpresa, que divertit!, de debò, a mi també m'ha agradat conèixe't i coincidir unes quantes vegades durant aquests 4 anys, tot i que ja fa molt que no vaig a cap classe ni trobada... Una abraçada!.
    Tens el Nº 11. Dissabte publico les fotos i el sorteig!

    ResponElimina
  13. Una recepta original i una molt maca presentació.
    Una abraçada
    Isabel

    ResponElimina
  14. Que original!!! Mai havia vist un pastís de pernil i m'encanta la idea de presentació !!! Per a un dia de festa segur que ho provaré! Petonets

    ResponElimina
  15. Quin pa amb tomaquet i truita tan original i divertit.

    ResponElimina