PASTÍS DE PERNIL “ LA BOINA”
Aquesta sermana es el 4art. aniversari de Destapant Cassoles i la
Mercè ens demana que preparem una recepta amb colors vermells,
així que aquí va la meva aportació. Tinc la sort d`haver compartit
amb ella molts moments emocionats i no virtuals.
INGREDIENTS
8 talls de pernil curat
Llesques de pa de motlle
2 tomàquets
Amanida verda variada
50 g de Pinyons
1 truita de patates
Oli d’oliva
Sal
Preparem una truita de patates de la mida del bol. És important tenir-la freda a l’hora de muntar el pastis.
Necessitem un bol rodó, que folrarem tot l’interior amb paper film de cuina, procurant que en sobresurti un bon tros per tot el voltant..
A sobre del plàstic posem els talls de pernil cobrin completament les parets i el fons del bol.
Cobrim les parets de pernil amb pa de motlle sucat amb tomàquet i oli, sense que arribi fins dalt.
Netegem l’amanida verda, la tallem petita, amanim amb sal i oli, hi escampem els pinyons i l’aboquem sobre el pa de motlle sucat amb tomàquet.
Cobrim amb la truita que la tindrem freda. Agafem totes les puntes del paper film i les lliguem bé apletant tot el conjunt, sense treure del bol. Posarem un pes a sobre i reservem a la nevera una 12 hores.
Per servir, traiem el paper film, bolquem a un plat i tallem a porcions, com faríem amb un pastis dolç.
Tremenda boina con un interior original y bueno.Muy buena idea Sion¡
ResponEliminaUna abraçada
Pues te ha quedado chulísimo y bien original. Nadie sabe lo que es hasta que lo abres. Bss.
ResponEliminaun pastís complert, original i boníssim!! petó
ResponEliminaUna recepta sense cap desperdici, tots els ingredients són del meu agrado, una abraçada.
ResponEliminaQue original! M'ha encantat! Quins colors i quina combinació més bona d'ingredients!
ResponEliminaPetonets!
Quina combinació d'ingredients!! Bona es poc!!
ResponEliminaTot m'agrada
bessets
http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/
oh, quina bona idea!! M'ha encantat la teva propsota, Sión, molt original, aquesta sorpresa a l'interior. I sana!
ResponEliminaHola Sión, una vegada mes, una altra creaçió fantástica, genial.......salutaçións paco
ResponEliminaUn pastís original i molt complet, amb una presentació molt vistosa!
ResponEliminaUn pastís fred fantàstic! Ja se'm fa la boca aigua! Una recepta amb tons vermells genial! Petons!
ResponEliminaquina pasada bonisim
ResponEliminaHola guapa tu
ResponEliminaJo en faig un de semblàn, però amb altres ingredients, et copio JA
mil petonets Susanna
Sion!, moltíssimes gràcies guapa!, sabia que podia comptar amb tú!, i com no, la reina de es presentacions amb un plat presentació-sorpresa, que divertit!, de debò, a mi també m'ha agradat conèixe't i coincidir unes quantes vegades durant aquests 4 anys, tot i que ja fa molt que no vaig a cap classe ni trobada... Una abraçada!.
ResponEliminaTens el Nº 11. Dissabte publico les fotos i el sorteig!
Una recepta original i una molt maca presentació.
ResponEliminaUna abraçada
Isabel
Que original!!! Mai havia vist un pastís de pernil i m'encanta la idea de presentació !!! Per a un dia de festa segur que ho provaré! Petonets
ResponEliminaQuina idea més bonaaa!
ResponEliminaQuin pa amb tomaquet i truita tan original i divertit.
ResponElimina