dilluns, 13 de juliol de 2015

AMANIDA VARIADA AMB CREMA DE SARDINES




INGREDIENTS

100 g de sardines amb oli
100 g de formatge cremós
100 g d’oli d’oliva
50 g de ceba tendra picada
1 llauna de tonyina de 160 g
10 tomàquets xerri
3 ous
4 cullerades d’aigua
Olives verdes i negres
Créixens

Al got de la batedora posem, les sardines, el formatge i l’aigua, triturem. Afegim a poc a poc l’oli, i muntem la crema.

Aboquem la crema a un bol, afegim la ceba tendra picada molt fina, barregem bé i reservem a la nevera.

Bullim els ous amb aigua i un polsim de sal, que bullin durant 10 minuts, passat el temps el refresquem amb aigua, els pelem i tallem al nostre gust.

Tallem els tomàquets xerri per la meitat.

Escorrem la tonyina del seu oli.

Muntem l’amanida al plat, fem un llit amb la crema de sardines, a sobre hi posarem la resta d’ingredients, els tomàquets, la tonyina, els ous, les olives i els créixens, rectifiquem de sal i amanim amb un fil d’oli.

Recepta de Martin Berasategui adaptada al meu gust!!



7 comentaris:

  1. Em recorda a la de Berasategui, pot ser? Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La recepta original es de Berasategui, pero aquesta te variacions i esta adaptada al meu gust.
      Gracies

      Elimina
  2. Mmmmmm deu estar boníssima, i amb aquesta caloreta encara més. Me l'apunto!
    Anna
    http://amossegadetes.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  3. quina bona pinta! si és que amb aquest temps només vé de gust menjar amanides, variades, però amanides! petons

    ResponElimina
  4. Una recepta que be molt de gust amb aquest caloret.
    Bon estiu!!!!!!!.

    ResponElimina