dilluns, 6 de juliol de 2015

ROTLLETS DE PERNIL FARCITS






INGREDIENTS

2 talls de pernil
1 poma Grand Smith
Ruca
Oli d’oliva
Sal

Tallem la poma a octaus, traiem el cor però sense treure la pell.

Netegem i amanim les fulles de ruca.

Estenem sobre el marbre els talls de pernil, els cobrim amb la crema de formatge, a sobre posem un tall de poma i unes fulles de ruca, enrotllem i ja podem servir. 




També podem servir el rotllet sobre pa de xapata una mica torrat i sucat amb tomàquet i un raig d’oli d’oliva, serà un mos més complert.





5 comentaris:

  1. Quina bona pinta te aquets rollets!!

    ResponElimina
  2. Quin aperitiu tan bo, original i ple de sabor.
    Petons.

    ResponElimina
  3. quina bona pinta! entrant fàcil i deliciós

    ResponElimina
  4. Amb un parell de mossegades me'n cruspiria un d'aquests!
    Una abraçada
    Anna
    http://amossegadetes.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  5. Ha d'estar bo a la força 1 que bo el formatge kuadrat de tros de Sort! petó

    ResponElimina