dilluns, 20 de juliol de 2015

BACALLÀ CONFITAT, I CREMA DE MONGETES DE SANTA PAU




INGREDIENTS

2 trossos de morro de bacallà
125 g mongetes de Santa Pau, cuites
Llorer
All
Pebre negre en gra
Oli d’oliva

Posem l’oli, el llorer, i el pebre en un bol, el portem al foc i deixem que arribi a 60º. En aquest moment incorporem el bacallà, el retirem del foc i el deixem en aquest oli durant 10 minuts.

A continuació fem com un all i oli només amb mongetes i una mica d’aigua de la seva cocció i oli.

Per fer l’all i oli triturem les mongetes amb l’ajuda de la batedora elèctrica. El midó que portem ens ajudarà a fer-ne una crema. Amb les mongetes ja triturades, hi afegim una mica d’oli per muntar-les. La textura ha de quedar molt cremosa.

Per servir, al plat posem una base de la crema de mongetes i a sobre afegim el tros de bacallà.

Recepta del llibre CUINA DEL VALLES 
  

2 comentaris:


  1. Sión i Miquel; Quin encant de plat de textura sabor i gust, aquest plat tot va a favor que tè que està d'un atractiu al paladar molt i molt tentedor.
    Salutacions Miqjuel i Sión¡¡ :O)

    ResponElimina
  2. ostres quina bona combinació!! aquesta cremeta té una pinta que fa plorar! qui pogués ficar-hi cullerada! petons i bones vacances

    ResponElimina