dijous, 2 de juliol de 2015

GALETES DE FORMATGE BLAU





INGREDIENTS

150 g de farina
100 g de formatge blau
50 g de formatge cremós tipus Philadelphia
50 g de Maizena
50 g de mantega
2 ous
½ sobre llevat Royal
Pebre de tres colors
Sal

PER L’ACOMPANYAMENT

1 tomàquet d’ amanida
10 olives negres
3 fulles de alfàbrega
Oli d’oliva
Sal

Fonem la mantega. Reservem

Barregem la farina amb el llevat i la Maizena.

Triturem els formatges amb un ou i la mantega tèbia. Afegim-hi les farines. Deixem reposar a la nevera 30 minuts.

Passat el temps donem forma a les galetes. Pintem-les, amb l’altra ou i un polsim dels pebres i de sal.

Les portem al forn que ja tindrem escalfat a 180 ºC, deixem coure durant uns 8 minuts.

Pelem i traiem les llavors al tomàquet, tallem-lo a daus. Piquem les olives i les fulles d’alfàbrega. Barregem-ho tot amb una mica d’oli i un polsim de sal. Deixem refredar a la nevera.

Servim l’acompanyament en un vol a part. Cada comensal farcirà la galeta al moment de menjar-se-la.


6 comentaris:

  1. oohh un entrant perfecte! tot el que té formatge triumfa amb mi! jeje petons

    ResponElimina
  2. Es veuen molt cruixents i molt ben acompanyades, un aperitiu de primera!!
    Petons.

    ResponElimina
  3. Aquestes galetes per farcir, amb gust propi, són ideals pels sopars d'estiu! Petons1

    ResponElimina
  4. Quina bona pinta que tenen aquestes galetes!!! Les probarem a casa. Petons!

    ResponElimina
  5. Uff quina bona pinta tenen aquestes galetes per acompanyar un aperitiu. Petons

    ResponElimina
  6. No vull ni pensar en com deuen estar aquestes galetes, i més tenint en compte que sóc adicte al formatge blau!! mmmmmmmm
    Petons
    Anna

    ResponElimina