dissabte, 19 de desembre de 2015

MINI DONUTS DE PROVOLONE AMB MELMELADA DE PEBROTS VERMELLS




Amb aquesta recepta participo en el repte del BLOG AL PLAT, que ens proposa la Mercè del blog Destapant Cassoles.

Aquest més el blog triat és DULCES BOCADOS, m’ha costat molt decidir-me perquè gairebé totes són molt interessants. Jo a més de seguir les instruccions, he fet alguna petita variació.

INGREDIENTS

PER 16 MINI DONUTS

110 g fe Farina per rebosteria
1 culleradeta de llevat Royal
1 ou
90 ml. de llet
125 g de formatge provolone
15 g de mantega
¼ de culleradeta de suc de llimona
Melmelada de pebrots vermells de la Fageda
Llavors de sèsam torrat

A un bol posem la farina que ja tenim tamisada amb la sal i el llevat.

A un altre bol barregem l’ou amb la llet i el suc de llimona. 

Aboquem sobre la farina i barregem fins que tinguem una crema llisa i sense grumolls.

Ratllem el formatge i l’afegim a la barreja, fins que el tinguem completament integrat.

Anirem omplint els motlles que ja tindrem engreixats amb la mantega. Els portem al forn que tindrem preescalfat a 180 ºC, deixem coure durant uns 10 minuts, fem la prova de l`escuradents, per veure si estan cuits.

Els traiem del forn i els deixem refredar.

Quan els tinguem que porta a taula escampen una mica de melmelada per sobre i empolsinem amb el sèsam torrat.

Els podem fer uns dies abans i congelar-los sense posar-hi la melmelada. Quan els vulguem menjar, és el moment de posar-la. 


13 comentaris:

  1. Quin goig que fan aquests donuts salats.. m´apunto la recepta!!! Feliç diumenge.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A més de goig estan molt bons i son fàcils de preparar !!!!
      Petons i Bones Festes

      Elimina
  2. que original!, t'han quedat molt vistosos!. Gracies per participar Sion!BONES FESTES!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Son molt vistosos i bons!!!
      Petons i Bones Festes

      Elimina
  3. Bona tarda Sion, moltes gràcies per participar en aquest repte, espero que us hagin agradat aquests donuts que són ben diferents :-)
    Una abraçada i bones festes

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies a tu per les receptes tan estupendes que fas, que sempre trobo el que busco. I aquest cop a estat molt difícil de triar.
      Aquests donuts son boníssims, a casa han agradat molt.
      Una abraçada i Bones Festes

      Elimina
  4. Curiosos aquests "donuts" i segur que molt bons.
    Una bona tria Sion, perquè aquesta vegada ha estat difícil decidir-se per una recepta, veritat???
    Bon Nadal!!!!
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
    Respostes
    1. A més de goig estan molt bons i son fàcils de preparar !!!!
      Petons i Bones Festes

      Elimina
  5. Curiosos aquests "donuts" i segur que molt bons.
    Una bona tria Sion, perquè aquesta vegada ha estat difícil decidir-se per una recepta, veritat???
    Bon Nadal!!!!
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  6. Quina bona tria! I aquesta combinació de formatge provolone i melmelada de pebrot de la Fageda, deliciosa!! Me l'apunto! Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La tria m’ha encantat i a casa han agradat molt.
      Si els proves ja veuràs que sorprenen!!!
      Petons i Bones Festes

      Elimina
  7. de veritat??!! però que xulus!! no ho havia vist mai!!! i es pot fer amb un altre formatge, tipus cabra...??? apuntada la recepta que m'agrada molt! petons i molt bones festes!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Imagino que si es pot fet amb un altre formatge, però tot es qüestió de provar-ho!!
      Petons i Bones festes

      Elimina