diumenge, 6 de desembre de 2015

CIGRONS AMB ESPINACS




 INGREDIENTS

½ kg de cigrons bullits
2 manats d’espinacs
150 g de cansalada virada
Oli d’oliva
Sal
  
Netegem les fulles d’espinacs, les reservem a una escorredora. Retirem unes quantes fulles ben maques per emplatar.

Passats uns moments les posem a una paella amb unes gotes d’oli, a foc mitjà, fins que deixin anar la seva aigua, les tornem a l’escorredora. Amb una tisora les tallem a trossets, agafant-les totes juntes amb la mà, és molt fàcil i a la vegada perdran la poca aigua que els pugui quedar..

Mentrestant, tallem el bacó a tallets prims. Reservem

Quan tinguem els espinacs escorreguts, els tornem a posa a la paella amb un raget d’oli i la cansalada virada, donem unes voltes, afegim els espinacs, deixem coure uns deu minuts a foc mitja, remenant de tant en tant.

Mentrestant preparem les fulles d’espinacs que tenim netes i reservades. Les escaldem durant uns segons i refredem ràpidament amb aigua i gel.

Mentrestant a una paella amb oli saltem les fulles d’espinacs . (Compta que esquitxem molt)

Per servir al fons del plat fem una flor amb les fulles que tenim fregides, a sobre posem els cigrons amb els espinacs i la cansalada, coronem amb una fulla d’espinac fregida


2 comentaris:

  1. T'ha quedat un plat boníssim i estèticament preciós!!

    ResponElimina
  2. Ens agrada molt el conjunt, presentat així sembla un plat de diumenge!!
    Una abraçada

    ResponElimina