divendres, 4 de desembre de 2015

BROQUETES DE GAMBES I BACÓ





INGREDIENTS

8 gambes
1 carabassó
2 talls de bacó
½ llimona
1 cogombre

PER LA SALSA

75 g de mantega
1 gra d’all
1 ceba petita
2 cullerades de conyac
Pebre negre molt

Bullirem les gambes durant uns moments. Escorrem i pelem les cues.

Rentem el carabassó i el tallem a rodanxes.

Tallem els talls de bacó per la meitat.

Enfilem a les broquetes dos talls de bacó enrotllats, tres rodanxes de carabassó, i dues gambes, alternant els ingredients.

PER PREPARAR LA SALSA

Portem al foc un cassó amb la meitat de la mantega, el conyac, l’all, la ceba tallada petita, un polsim de sal i un de pebre, barregem, deixem a foc molt suau, fins que redueixi i la ceba s’hagi estovat una mica, però sense que arribi a enrossir.

Pintem les broquetes amb la resta de la mantega i unes gotes d’oli, i les portem al forn amb l’opció grill, deixem coure uns dos minuts, per cada costat.

Per servir, al plat posem les broquetes amb la salsa al costat.


3 comentaris:

  1. Quina pinta més bona que fa!! Ets una artista!!

    ResponElimina
  2. Aquestes broquetes han de ser boníssimes! I a més, jo les veig molt festives així que bé podrien ser un entrant per aquestes properes festes. Sobretot si tenim en compte que les acompanya una salsa al conyac... ☺
    Una abraçada

    ResponElimina