dijous, 17 de desembre de 2015

PEUS DE PORC AMB CEPS



INGREDIENTS

2 peus de porc bullits
¼ de kg de ceps frescos
1 tomàquet
2 grans d’all
½ ceba
Ametlles torrades
Carquinyolis
1 got de cervesa
Brou de carn

Per aquest plat he comprat els peus bullits.

A una paella amb una mica d’oli, saltem els ceps tallats a làmines i els reservem. (També podem fer-ho amb ceps rehidratats)

L’oli que ens ha sobrat dels bolets l’avoquem a una cassola, amb el que fem el sofregit de la ceba i el tomàquet.

Quan tinguem el sofregit al punt, posem a la cassola els peus, el brou de carn i una mica de cervesa, deixem coure uns deu minuts,

Mentrestant fem una picada amb els alls, les ametlles, els carquinyolis i la resta de la cervesa.

Passat el temps, afegim a la cassola, els bolets i la picada, deixem coure uns deu minuts més i ja ho tindrem al punt per menjar.





7 comentaris:

  1. Guardeu-me un bon plat i feu-me un lloc a taula que vinc, m'agraden molt.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Celebro que t’agradin, la propera vegada te’n reservo per que vinguis a dinar.
      Petons

      Elimina
  2. Respostes
    1. Estan molt bons, si el proves ja em diras!!!
      Petons

      Elimina
  3. Sión i Miquel; Com sempre, els vostres plats, són un encant.
    Amb els millors desitjos que passeu unes bones festes, en nom de la Teresa del meu pare i meu -Menja de bacallà-.
    Una abraçada Miquel i Sión¡¡ :O)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Josep, moltes gracies per la floreta.
      També desitjem que tingeu unes molt bones festas.
      Una forta abragaçada, per tu, la Teresa i el teu pare.

      Elimina