GAMBES ARREBOSSADES SOBRE LLIT DE ROMESCO, PER CELEBRAR EL 7e ANIVESARI DE LA MOSSA




Avui la Mossa i Fem un mos estem d’aniversari, ja en fa set que vàrem sortir a la llum, millor dit a les xarxes i aquests anys han donat molt de si.

Sobretot molts bons amics amb qui ens retroben de tant en tant i molts de virtuals amb els que compartim comentaris i receptes.

MOLTES GRACIES a tots plegats, ja que sense vosaltres això no hagués estat possible. 

I per celebrar-ho uns deixo unes delicioses gambes arrebossades sobre llit de romesco.  




INGREDIENTS

8 gambes
Salsa romesco
Oli d’oliva
Sal

PER L’ARREBOSSAT

1 cullerada de pebre vermell dolç
3 cullerades de pa ratllat
1 tomàquet deshidratat
50 g d’avellanes torrades
1 all

Posem tots els ingredients per l’arrebossat a la trituradora, fins que ens quedin molt fins.

Pelem les gambes, reservem els cap per fer algun brou.

Travessem cada gamba amb una broqueta des de la cua fins a la part del cap.

Salem les gambes i les arrebossem, amb compte de no embrutar les broquetes.

Posem oli a escalfar a un cassó on puguem posar les broquetes, procurant que l’oli només cobreixi les gambes, no la part de dalt de les broquetes.

Per servir, al plat posem una cullerada de salsa romesco i a sobre les broquetes de gambes arrebossades.


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars