divendres, 5 de maig de 2017

BROQUETA DE POP AMB CREMÓS DE PATATA




INGREDIENTS

1 patata grossa
1 tassa de llet
Sal
1 pota de pop bullit

PER L’OLI DE PEBRE VERMELL

40 ml d’oli d’oliva
1 culleradeta de pebre vermell dolç

Preparem l’oli del pebre vermell dolç, posem l’oli a un cassó, el portem al foc, deixem escalfar una mica sense que arribi a bullir, fora del foc afegim el pebre vermell, remenem i tornem a escalfar durant un minut.

Deixem refredar completament, sense moure’l.

Tallem la pota del pop a trossets no gaire grossos, espolsem amb una mica de sal i reservem.

Pelem la patata, la rentem i tallem a trossos, la posem a una olla amb aigua i la portem al foc.

Deixem bullir la patata fins que estiguin al seu punt. Quan la tinguem cuita, la posem al got de la batedora, afegim un polsim de sal, raig de llet i un raig d’oli, batrem fins aconseguim una textura ben cremosa, si fes falta podem posar-hi una mica més d’oli.

Per servir, al fons de la copa posem una cullerada de l’oli de pebre vermell, procurant agafar només l’oli. Si decantem una mica el cassó, sortirà ben net. A sobre posem una cullerada grossa del cremós de patata i acabem amb una broqueta i uns talls de pota de pop.


1 comentari: