CARXOFES AMB CALAMARSETS




 La temporada de carxofes sé està acabant, aquesta és una de les últimes preparacions, la combinació que ha quedat boníssima!

INGREDIENTS

6 carxofes
500 g de calamarsets
½ d’oli d’oliva
Sal
Pebre blanc

Posem un cassó amb l’oli al foc, l’escalfem sense que arribi a bullir.

De les carxofes eliminen les tiges i les fulles exteriors més dures. Tallem també les puntes i retirem la fibra central, tallem-les a octaus. Tal com les anem netejant i tallat,  anirem posant-les dins l’oli, que el tenim calent i fora del foc.

Quan les tinguem totes a dins del cassó, el portem al foc, a temperatura mitjana les deixem coure uns deu minuts.

Mentrestant a una paella amb un raig d’oli, a foc fort posem els calamarsets que ja tenim salpebrats, donem unes voltes. Afegim les carxofes que hem escorregut de l’oli, deixem coure el conjunt uns deu minuts i ja podem servir.


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars