dijous, 21 de setembre de 2017

FONDUE DE CARN




Aquest estiu hem tornat a gaudir d’un dinar molt entretingut i sense feina a la cuina, que ens agrada molt, però que el teníem aparcat feia massa temps.

INGREDIENTS

300 g de filet de vedella
300 g de pit de pollastre
300 g de salsitxes
Allioli casolà
Salsa tàrtara
Oli d’oliva
Pebre blanc

Tallem les carns a daus d’uns dos o tres centímetres i salpebrem. La mida depèn de com us agradi de cuita la carn, a mi m’agrada molt cuita.

A una safata posem les carns tallades al gust.

Preparem l’allioli com tinguem costum de fer-lo. La salsa tàrtara ens comprada.

Aboquem les salses a les salseres, per poder anar amanint la carn quan l’anem tinguem cuita.

Posem oli a l’olla i la portem al foc per escalfar-lo. Quan el tinguem calent, encenem el fogonet de l’aparell, i posem l’olla al seu lloc.

Amb les forquetes anirem punxant la carn, les posem dins l’olla fins que tinguem la carn al nostre gust.

Suquem la carn cuita a les salses. Que vagui de gust.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada