dilluns, 18 de setembre de 2017

GASPATXO DE SÍNDRIA AMB BACALLÀ




 Un gaspatxo que he preparat força vegades i encara no havia passat la recepta. És molt bo i refrescant, que aquestes vacances ens a anat prou bé.

INGREDIENTS

1 k de síndria sense pell
3 tomàquets madurs
150 g de bacallà dessalat
Oli d’oliva
Sal
Cibulet

Posem un pot amb aigua al foc, quan comenci a bullir, posem els tomàquets madurs, els deixem uns moments, els retirem, pelem i traiem les llavors. Els posem al got de la batedora.

Tallem la síndria a trossets i també els posem al got de la batedora.

Triturem els tomàquets i la síndria, afegim un raig d’oli i un polsim de sal. Reservem a la nevera fins al moment de porta a taula.

Esqueixem el bacallà que ja tenim dessalat, l’amanim amb un raig d’oli, el reservem també a la nevera.

Per servir, a un plat fondo, posem el gaspatxo de síndria i tomàquet, escampem-hi una mica del bacallà esqueixat i amanit i una mica de cibulet tallat petit.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada