dimarts, 17 d’octubre de 2017

CANELONS DE BOTIFARRA DEL PEROL I BOLETS





INGREDIENTS

1 botifarra del perol
150 g de rovellons
Pasta filo              
Oli d’oliva

PER LA BEIXAMEL

30 g de rovellons
Llet
Farina
Mantega
Nou moscada
Sal

Traiem la pell a la botifarra, la posem a un plat i amb una forquilla l’aixafem.

Saltem els bolets amb una mica d’oli, els posem al got de la batedora per poder-los triturar una mica. Un cop triturats els barregem amb la botifarra que tenim a un plat.

Portem el conjunt a la paella, amb l’oli que ens ha sobrat de saltar els bolets, donem unes quantes voltes perquè quedin ben incorporats els dos ingredients.

Estenem, la pasta filo sobre el marbre, tallem dos fulls a la mida que vulguem, pintem un amb oli i tapem amb l’altra. Omplim amb part de la barreja, enrotllem i reservem tapat, mentre preparem els altres.

Aquest cop he fet un caneló per persona, a estat més pràctic a l’haver de tallar la pasta filo.

PER PREPARAR LA BEIXAMEL

Saltem els bolets amb una mica d’oli i un polsim de sal. Triturem amb una tassa de llet i reservem.

Preparem la beixamel com tinguem costum de fer-la, però quan hàgem d’abocar-hi la llet, primer posem la preparació dels bolets que tenim reservada, afegint-hi després la que faci falta.

Posem els canelons a una safata pel forn, napem amb la beixamel i els portem al forn que tindrem escalfat a 140 ºC, durant uns quinze minuts.

Per servir, al plat fem un llit de beixamel i posem a sobre el caneló.




3 comentaris:

  1. Mmmm....que bons! Prenc bona nota de la recepta! La botifarra de perol m'agrada molt i combinada amb bolets deu ser....una autèntica delícia!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Olga son una autentica delícia. Si els proves ja amb diràs!!!
      Petons

      Elimina
  2. Les quantitats són per a quatre persones?? Que igual m'animo a fer una prova aquest cap de setmana!

    ResponElimina