BRANDADA DE BACALLÀ AMB POMA





INGREDIENTS

200 g, bacallà dessalat
2 grans d’all
1 poma Granny Smith
Oli d'oliva
Ous de mujol

A un cassó amb oli calent (55º aprox.) confitem els alls.
  
Fora del foc, hi afegim el bacallà sense pell (procurant que quedi cobert) i el deixarem confitant uns minuts.

Mentrestant pelem la poma, la ratllem i la posem a una paella amb una nou de mantega, donem unes voltes fins que comença a transparentar uns mica. Retirem del foc i reservem.

Triturem el bacallà amb el minipimer afegint-li part de l’oli de confitar-lo. Quan el tinguem ben emulsionat hi afegim unes cullerades de la poma que tenim reservada

Per servir, posem-ne una cullerada sobre les floretes de pasta de full i acabem amb ous de mujol.


Comentaris

  1. M'encanta! Sóc fan de la brandada....me la menjaria a cullerades! Amb poma deu ser tota una delícia! Ho provaré!
    Petonets,
    Olga

    ResponSuprimeix
  2. M'agrada l'idea de posar poma a la brandada...li deu donar un toc especial. Ho provaré.

    Ptnts
    Glòria

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Mª Gloria queda una mica diferent però m’agrada molt més!!!
      Petons

      Suprimeix

Publica un comentari

Entrades populars