ESPAGUETIS A LA MEVA CARBONARA




INGREDIENTS

200 g d’espaguetis
100 g de xampinyons
100 g de bacó fumat
8 llesques de formatge cremós
125 cc de crema de llet de 35º
Oli d’oliva
Sal
Un polsim de pebre blanc

Netegem i laminem els xampinyons, els posem a una paella amb una mica d’oli i un polsim de sal, els saltegem una mica. Afegim el bacó fumat que ja tenim tallat a tires primes, donem unes voltes i reservem.

Posem una olla amb aigua al foc amb una mica de sal, quan arribi a bullir afegim els espaguetis, remenem i els deixem coure el temps que ens indiqui el fabricant.

Mentrestant acabem la carbonara, tornem la paella al foc quan tinguem el contingut calent, afegim les llesques de formatge cremós trencades a trossets, remenem perquè es vagin desfent. Quan el tinguem al punt afegim la crema de llet, remenem perquè s’incorporin molt bé tots els ingredients.

Escorrem els espaguetis i els aboquem a la paella on tenim la carbonara, remenem i servim immediatament.


Comentaris

  1. La cremositat que presenta el plat convida a seure's a taula.
    Una abraçada

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars