CREMA DE BLEDES AMB FORMATGE



Tenia bledes per fer-les bullides i amb un raig d’oli que m’agraden molt per dinar.

Però he vist la recepta de la crema a La Cuina de l'Olga i he canviat d’idea, tot i que he tunejat la seva recepta, el resultat a estat magnífic.

INGREDIENTS

400 g de bledes
1 patata grossa
1 tassa de crema de llet de 35º
Formatge ratllat
Sal
Oli d’oliva

Netegem les bledes i les trossegem petites,

Pelem les patates i també les trossegem petites.

A una olla posem aigua, la portem al foc quan comenci a bullir, posem un polsim de sal afegim les bledes i les patates, les deixem coure fins que tinguem els dos ingredients cuits.

Per preparar la crema, escorrem la verdura, la posem el got de la batedora, afegim la crema de llet i dues cullerades de formatge ratllat. Batem fins que tinguem una crema ben fina.

Per servir al plat posem la crema i unes cullerades de formatge ratllat.


Comentaris

Entrades populars