PIZZA DE PERNIL IBÈRIC I PARMESÀ I PIZZA DE PERNIL DOLÇ I PARMESÀ
INGREDIENTS PER LES
BASES DE PIZZA
300 g farina especial per pizza
2 cullerada sopera d’oli d’oliva verge extra
12 cullerades soperes d’aigua
Un polsim de sal
INGREDIENTS PER LA DE PERNIL IBÈRIC
2 tomàquets madurs forts
80 g de virostes de pernil Ibèric
Virostes de formatge parmesà
Unes fulles de ruca
INGREDIENTS PER LA DE PERNIL DOLÇ
1 tomàquet madur
100 g de pernil dolç
Virostes de formatge parmesà
Unes fulles de ruca
A un bol barregem la farina especial per pizza
i la sal, ja que porta el llevat incorporat. Posem l’aigua i remenem amb una
espàtula durant un minut. Posem l’oli i pastem a mà sobre el marbre, durant uns minuts.
Tapem la massa amb un drap, la posem a un lloc
temperat i esperem uns vint-i-cinc minuts.
Passat el temps de fermentació de la massa, l'estirem a la mida que ens agradi (a
mi m’agrada molt prima).
Posem la pizza a una safata pel forn folrada de paper sulfuritzat,
posem una capa de tomàquet tallat a quadrets petits, salpebrem una mica,
escampem per sobre les virostes de pernil Ibèric, i una mica de formatge parmesà
ratllat.
Seguirem els mateixos passos per la de pernil
dolç.
Portem les pizzes al forn que tindrem
preescalfat a 200 ºC, deixem coure durant uns vint minuts o fins que la tinguem
al nostre gust.
En treure-les del forn, escampem per sobre les
virostes de formatge parmesà, unes fulles de ruca i ja les podem porta a taula.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada