ENTREPÁ DE VIEIRES I CANSALADA IBÈRICA I ENTREPÁ DELS SEUS CORALS




Uns entrepans molt fàcils i sorprenents a taula. El contrast de la vieira i els corals amb la cansalada una delícia, segons varen dir els comensals. Tot acompanyat dels panets de sabors d’en Daniel Jordà de Panes Creativos

INGREDIENTS

4 vieires
8 talls de cansalada ibèrica
4 panets de tomàquet
4 panets de curri
Oli d’oliva
Fulles de ruca

Quan comprem la cansalada ibèrica, demanem que ens la tallin molt fina.

Netegem les vieires i separem els corals.

Netegem la ruca, l’amanim i reservem.

Quan hàgim de preparar els entrepans, obrim el panet per la meitat, fi fem un llit amb ruca que ja tenim amanida i reservem.

Posem una planxa al foc amb unes gotes d’oli, quant la tinguem calenta, espolsem una mica de sal per sobre i hi posem les vieires, deixem coure uns dos minuts i els donem la volta. En aquest punt hi posem els corals, volta i volta, traiem els dos ingredients i els posem a un plat.

A la planxa calenta i amb el foc apagat, i posem els talls de cansalada mentre posem les vieires i els corals als panets.

Als panets de tomàquet hi posem una vieira, el tall de cansalada i tapem.


Als panets de curri hi posem els corals, el tall de cansalada i tapem.

Bon profit.



Comentaris

Entrades populars