CALAMARSONS A LA TINTA
INGREDIENTS
750 g de calamarsons
3 cebes
1 got de cervesa
2 bosses de tinta de calamar
½ got
d’aigua
Oli
Pebre negre
Sal
Netegem els calamarsons, quan són dels més
petits no els hi trec la pell.
Tallem les cebes en juliana, i l’espolsem amb
una mica de sal.
Posem oli a una cassola i la portem al foc per
confitar-hi la ceba a foc suau, quan la tinguem gairebé transparent, és el
moment de posar-hi els calamarsons, que ja tindrem salpebrats, remenem una mica,
deixem coure a foc mitjà fins que hagin deixat anar la seva aigua. En aquest
punt posem la cervesa, deixem evaporar l’alcohol.
Mentrestant buidem les bossetes de tinta a un
got amb l’aigua, remenem i ho aboquem a la cassola amb els calamarsons, remenem
i deixem coure fins que els tinguem al nostre gust.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada