CALAMARSONS A LA TINTA





INGREDIENTS

750 g de calamarsons
3 cebes
1 got de cervesa
2 bosses de tinta de calamar
½  got d’aigua
Oli
Pebre negre
Sal

Netegem els calamarsons, quan són dels més petits no els hi trec la pell.

Tallem les cebes en juliana, i l’espolsem amb una mica de sal.

Posem oli a una cassola i la portem al foc per confitar-hi la ceba a foc suau, quan la tinguem gairebé transparent, és el moment de posar-hi els calamarsons, que ja tindrem salpebrats, remenem una mica, deixem coure a foc mitjà fins que hagin deixat anar la seva aigua. En aquest punt posem la cervesa, deixem evaporar l’alcohol.

Mentrestant buidem les bossetes de tinta a un got amb l’aigua, remenem i ho aboquem a la cassola amb els calamarsons, remenem i deixem coure fins que els tinguem al nostre gust.

Comentaris

Entrades populars