LLOBARRO AMB ESPÀRRECS I COMPOTA DE LLIMONA



INGREDIENTS

1 llobarro de 700 g
8 espàrrecs verds
Oli d’oliva
Sal

PER A LA COMPOTA DE LLIMONA

2 llimones
20 g de sucre
Veïnes de cardamom
Mantega
Pebre blanc
Sal

Per fer la compota de llimona, pelem les llimones lleugerament, reservem una mica del seu suc i tallem a dauets la part blanca que queda entre la pell i la polpa.

Esclafem unes quantes veïnes de cardamom i en traiem les llavors negres. Reservem

Seguidament, posem aquesta part blanca en un cassó juntament amb la mantega, el suc de llimona, una mica d’aigua, el sucre i les llavors de cardamom que tenim reservades i deixem-ho coure a foc molt suau.

Quan sigui ben cuita, la posem en un bol i triturem amb el túrmix. Reservem

A continuació, en una paella amb una mica d’oli saltem els talls de llobarro, ja salpebrats, pel cantó de la pell.

Quan estigui d’auradeta, acabem-los de coure al forn a 120 ºC, durant quatre minuts.

Mentrestant, en un cassó amb aigua bullent i sal escaldem els espàrrecs durant uns segons i després els refredem en un bol amb aigua i gel.

Tot seguit, saltem-los en una paella amb un mica d’oli.

Per acabar, emplatem una mica de compota de llimona al lateral del plat, posem-hi el llobarro i els espàrrecs a sobre, guarnim amb algunes veïnes de cardamom.


Comentaris

Entrades populars