SORPRESES DE MANGO






INGREDIENTS

2 mangos
150 g de formatge tipus Philadelphia
3 cullerades soperes de Mel
Sucre morè

En un bol barregem el formatge cremós amb la mel, quan ho tinguem tot ben incorporat o aboquem a una màniga pastissera i reservem a la nevera.

Quan comprem els mangos procurem que siguin de carn consistent, és molt important.

Els pelem i un cop el tinguem nets, els tallem a làmines amb una mandolina.

Seguidament, tallem un tros d’uns 35 cm, de paper film i el dobleguem sobre si mateix.
El posem sobre el marbre, férem una filera, col·locant els talls de mango i sobreposant-los una mica, al costat i fem una altra filera també sobreposant-la a la primera. Farem un caneló sense d’extrem a extrem.

Al centre de les fileres de mango hi posem una cordó del farcit de formatge i mel que tenim reservat. Enrotllem ajudant-nos del paper film, acabant els extrems com si fos un caramel. (Jo en preparo uns quants i els tinc al congelador sempre a punt).

Els portem al congelador, fins dues hores abans de menjar-nos-els.

Quan els vulguem de postres, just al moment de treure’ls del congelador, retirem el paper film, retallem els extrems perquè quedin rectes, i els tallem a la mida de mossegada.

Els posem, al plat per servir i els empolsinem amb sucre morè.



Comentaris

Entrades populars