SORPRESES DE MANGO
INGREDIENTS
2 mangos
150 g de formatge
tipus Philadelphia
3 cullerades
soperes de Mel
Sucre morè
En un bol
barregem el formatge cremós amb la mel, quan ho tinguem tot ben incorporat o
aboquem a una màniga pastissera i reservem a la nevera.
Quan comprem els
mangos procurem que siguin de carn consistent, és molt important.
Els pelem i un
cop el tinguem nets, els tallem a làmines amb una mandolina.
Seguidament,
tallem un tros d’uns 35 cm, de paper film i el dobleguem sobre si mateix.
El posem sobre el
marbre, férem una filera, col·locant els talls de mango i sobreposant-los una
mica, al costat i fem una altra filera també sobreposant-la a la primera. Farem
un caneló sense d’extrem a extrem.
Al centre de les
fileres de mango hi posem una cordó del farcit de formatge i mel que tenim
reservat. Enrotllem ajudant-nos del paper film, acabant els extrems com si fos
un caramel. (Jo en preparo uns quants i els tinc al congelador sempre a punt).
Els portem al
congelador, fins dues hores abans de menjar-nos-els.
Quan els vulguem
de postres, just al moment de treure’ls del congelador, retirem el paper film,
retallem els extrems perquè quedin rectes, i els tallem a la mida de mossegada.
Els posem, al
plat per servir i els empolsinem amb sucre morè.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada