PEUS DE PORC AMB CALAMARS I BOLETS

INGREDIENTS

2 peus de porc 
2 calamars
150 g de bolets
1 ceba
2 tomàquets
2 fulles de llorer
¼ de l. de brou de carn
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

PER A LA PICADA

Una cullerada sopera de pinyons
2 grans d’all
Una cullerada de pa ratllat
10 avellanes
1 copa de conyac
 
Per aquesta preparació els peus de porc els he comprat cuits i tallats per la meitat.

A una cassola amb un raig d’oli, fem el sofregit amb la ceba tallada ben petita i un polset de sal, quan la tinguem enrossida, afegim el tomàquet ratllat i deixem coure a foc lent.

Quan tinguem el sofregit al punt, afegim els calamars que tindrem tallats a trossos, donar un parell de voltes i afegim una mica de sal.

En aquest punt hi posem els peus de porc, un polsim de pebre, les fulles de llorer i el brou, donem unes voltes i que cogui uns vint minuts a foc suau, afegim els bolets i deixem 5 minuts més.

Passat el temps, fem la picada amb tots els ingredients, afegim la copa de conyac i ho aboquem a la cassola.

Deixem fer xup-xup, fins que ho tinguem tot al nostre gust.

Aquest plat està més bo, preparat un dia per l’altre







 

Comentaris

Entrades populars