ESPÀRRECS AMB PERNIL D’ÀNEC I PEBROT DEL PIQUILLO

                                


INGREDIENTS 

16 espàrrecs blancs
Oli d’oliva
Pebre negre
Pernil d’ànec
I llauna de pebrots del piquillo confitats

Netegem els espàrrecs blancs traient-los la part del peu que és més dura i els pele

Quan els tinguem arreglats, els envasem al buit en dues bosses, els posem a coure a baixa temperatura en la Klarstein, amb l’aigua a 70 ºC, durant 75 minuts.

Un cop cuits, retirem les bosses i les refredem immediatament amb aigua freda,

En aquest punt un cop freds, els traiem de la bossa i els posem als plats de servi, els amanim amb oli hi empolsem amb el pebre negre molt.

Tallem el pernil d’ànec primet i en posem uns talls sobre els espàrrecs.

Acabem tallant-hi pebrots del piquillo en tires finetes i escampar-les per sobre.

 

.

Comentaris

Entrades populars