ESPÀRRECS BLANCS AMB “MAIONESA” DELS VERDS

 INGREDIENTS

14 espàrrecs blancs 
1 manat d’espàrrecs verds
Oli d’oliva
Pebre blanc
Avellanes trossejades

Netegem els espàrrecs blancs traient-los la part del peu que és més dura i els pelem.

Quan els tinguem arreglats, els envasem al buit en dues bosses, els posem a coure a baixa temperatura en la Klarstein, amb l’aigua a 70 ºC, durant 75 minuts.

Un cop cuits, retirem les bosses i les refredem immediatament amb aigua freda,

Mentrestant hem netejat i bullit els espàrrecs verds. Els escorrem, tallem petits i els posem al got de la batedora, afegim un polsim de sal, un de pebre blanc i un raig d’oli. Triturem fins que ens quedi una crema fina. Reservem

Els espàrrecs blancs un cop freds, els posem en un plat, els amanim amb un polsim de sal i unes gotes d’oli i ja els podrem emplatar.

Al plat per servir posem unes cullerades de la crema d’espàrrecs verds, a sobre posem els blancs i escampem unes avellanes trossejades per sobre.


 

Comentaris

Entrades populars