ESPÀRRECS BLANCS AMB “MAIONESA” DELS VERDS
Oli d’oliva
Pebre blanc
Avellanes trossejades
Netegem els espàrrecs blancs traient-los la part del peu que és més dura i els pelem.
Quan els tinguem arreglats, els envasem al buit en dues bosses, els posem a coure a baixa temperatura en la Klarstein, amb l’aigua a 70 ºC, durant 75 minuts.
Un cop cuits, retirem les bosses i les refredem immediatament amb aigua freda,
Mentrestant hem netejat i bullit els espàrrecs verds. Els escorrem, tallem petits i els posem al got de la batedora, afegim un polsim de sal, un de pebre blanc i un raig d’oli. Triturem fins que ens quedi una crema fina. Reservem
Els espàrrecs blancs un cop freds, els posem en un plat, els amanim amb un polsim de sal i unes gotes d’oli i ja els podrem emplatar.
Al plat per servir posem unes cullerades de la crema
d’espàrrecs verds, a sobre posem els blancs i escampem unes avellanes
trossejades per sobre.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada