PÈSOLS AMB OU POCHÉ I CRUIXENT DE PERNIL

INGREDIENTS

400 g de pèsols
2 ous
120 g de làmines de pernil salat
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

Preparem el cruixent de pernil: posem les làmines de pernil salat en una safata de forn sobre paper vegetal. Per assegurar-nos que quedi ben pla, posem a sobre paper vegetal i una altra safata, per assegurar-nos que quedi ben pla.

El forn l’haurem preescalfat a 140 ºC, deixem coure uns deu minuts o fins que el tinguem ben cruixent. Tot seguit el triturem perquè ens quedi com un polsim.

Ara preparem l’ou poché, escalfem aigua en un cassó i, quan estigui a punt de bullir, posem-hi un rajolí de vinagre i un polsim de sal. A continuació, remenem per crear el remolí, remenant amb una cullera.. Hi aboquem l’ou que el teníem trencat en una tassa i deixem caure al mig del remolí. Deixem uns 3 minuts.

Mentrestant hem posat un altre cassó per bullir els pèsols durant un minut.

De la meitat dels pèsols en fem una crema, la resta els amanim,

Per servir al plat posem la crema de pèsols, disposem a sobre els pèsols, l’ou i el creixent de pernil, amanim amb un raig d’oli i un polsim de pebre negre molt.

Comentaris

Entrades populars