TORRADES DE CALÇOTS I CARXOFES AMB PERNIL

INGREDIENTS


4 rectangles de pasta de full de 10x15 cm.
8 carxofes escalivades
16 calçots cuits
Pernil ibèric
Oli d’oliva
Salsa x calçots

Per aquesta recepta la salsa l’he comprat ja preparada.

En safata de forn courem els calçots i les carxofes, que hem netejat prèviament.

Posem els calçots un al costat de l’altre fins que els tinguem tots alineats.

Afegim-hi els cors de les carxofes també ja nets al costat, deixem coure amb el gratinador durant uns deu minuts.

Mentrestant en una altra safata hem posat el pernil, uns moments al forn perquè enrosseixi, un cop el tinguem al nostre gust l’hem triturat fins a aconseguir una pols molt fina.

En aquest punt donem la volta a totes les peces perquè coguin de l’altre costat.

Posem la pasta de full en una platera i la coem al forn a 180 ºc uns 15 minuts.

Pelem calçots i carxofes. Tallem els calçots a la mida de la coca i les carxofes a talls gruixuts.

Al damunt de les coques de full posem-hi els calçots i les carxofes i les portem al forn durant 4 minuts a 150 ºC

En treure-les hi escampen salsa de calçots per sobre i la pols del pernil

 



 

Comentaris

Entrades populars